Το νέο ροζ ρολόι του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Ίντερ Μαϊάμι, η Tudor παρουσίασε ένα νέο και εντυπωσιακό ρολόι στο χαρακτηριστικό χρώμα του συλλόγου του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Το νέο ροζ ρολόι του Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου

Στον καρπό Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται πλέον το Tudor Black Bay Chrono "Pink", το οποίο έφτασε για να ενθουσιάσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και της ωρολογοποιίας, σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του brand με την Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε ακόμη: Η Louis Vuitton στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ο οίκος μόδας «ντύνει» τα μετάλλια και τη δάδα

Το ροζ χρώμα είναι φυσικά εμφανές και αντλεί την έμπευσή του από τον σύλλογο που ίδρυσε ο Μπέκαμ πριν λίγα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το νέο Tudor Black Bay Chrono "Pink" αν και ήδη έχει κάνει γκελ στους θαυμαστές του brand, θα κυκλοφορήσει μόνο σε περιορισμένες ποσότητες.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ροζ καντράν, το οποίο διαθέτει δύο μαύρα υποκαντράν: ένα που μετράει τα 45λεπτα, ιδανικό για τη μέτρηση των δύο ημιχρόνων ενός αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά κι ένα για τα 60 λεπτά.

Εικόνα

Τροφοδοτημένο από τον εσωτερικό χρονογράφο MT5813 της μάρκας με πιστοποίηση COSC με 70 ώρες απόθεμα ισχύος, το Tudor Black Bay Chrono "Pink" έχει ένα αξιοσημείωτο κόλπο στο μανίκι του: συνδυάζεται με το νέο βραχιόλι πέντε συνδέσμων της μάρκας για το 2023, τύπου Jubilee, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με κλείσιμο “T-fit”, το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ελατηρίου για διαστολή και συστολή με τον καρπό. Επίσης συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.

Η Tudor είναι ειδικός στους αθλητικούς χρονογράφους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχοντας λανσάρει ένα απότα πιο επιτυχημένα μοντέλα της, το Oysterdate, το 1970. Τότε, φυσικά, κατασκευάζονταν με τυπικές κινήσεις, που διαφοροποιούσαν την Tudor από τη Rolex και της επέτρεπαν να την ανταγωνιστεί στην τιμή.

Εικόνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ροζ ρολόγια δεν είναι κάτι καινούργιο, αν και αυτές τις μέρες συνήθως περιορίζονται σε ειδικά κομμάτια που κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Μένει ακόμη να δούμε σε ποιο βαθμό θα είναι διαθέσιμο το νέο Tudor Black Bay Chrono “Pink”, το οποίο αναμφίβολα θα βλέπουμε πολύ συχνά πλέον στους καρπούς των παικτών του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Ίντερ Μαϊάμι, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο Λουίς Σουάρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ