Αίθουσα κινηματογράφου και τεράστιοι κήποι: Aυτό είναι το ειδυλλιακό σπίτι της Μέγκαν και του Χάρι στην Καλιφόρνια

O Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απολαμβάνουν τη ζωή στις ΗΠΑ, γι' αυτό και δεν τους λείπει καθόλου το Λονδίνο και το Παλάτι.
Αίθουσα κινηματογράφου και τεράστιοι κήποι: Aυτό είναι το ειδυλλιακό σπίτι της Μέγκαν και του Χάρι στην Καλιφόρνια

Από τότε που αποφάσισαν να φύγουν από τα φώτα της δημοσιότητας και να μετακομίσουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ζουν μια ήσυχη ζωή στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλι-Νταϊάνα, σε μια ονειρεμένη έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: Quiet luxury: Κατακτά τον κόσμο της μόδας η ήσυχη τάση που «φωνάζει» πολυτέλεια

Η έπαυλη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι έχει έκταση 1.734 τ.μ., καθώς τεράστιους κήπους. Διαθέτει πισίνα, 9 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια, ενώ βρίσκεται σε μια από τις ακριβότερες γειτονιές της Σάντα Μπάρμπαρα, το Μοντεσίτο.

Το ακίνητο ξεχωρίζει για τα μεγάλα του παράθυρα, που αφήνουν να μπει άπλετο φυσικό φως στο εσωτερικό. Στο χολ υπάρχει μια μίνιμαλ, αλλά γοητευτική διακόσμηση, ενώ το σαλόνι είναι πολύ πιο κλασικό. Υπάρχει ένα πιάνο, εντυπωσιακοί καναπέδες, πολυθρόνα και τζάκι.

Εικόνα

Στην τραπεζαρία είναι έντονη η δέσμευση στο μάρμαρο. Εκεί το ζευγάρι απολαμβάνει τα οικογενειακά του δείπνα, έχοντας θέα στον υπέροχο κήπο. Η κουζίνα του σπιτιού συνδυάζει την πέτρα με το ξύλο και μάρμαρο, για ένα γοητευτικό ρουστίκ αποτέλεσμα. Ένας μεγάλος πέτρινος φούρνος, μπλε και λευκά πλακάκια σε πορτογαλικό στιλ, χάλκινες βρύσες, αλλά και δύο τεράστιες νησίδες, κάνουν την κουζίνα το ιδανικό μέρος για τα καθημερινά γεύματα.

Εικόνα

Η βιβλιοθήκη λειτουργεί και ως Gaming Room. Διαθέτει ένα πέτρινο τζάκι, δύο καναπέδες, ένα τραπέζι παιχνιδιών, ένα γραφείο και μια μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη που φιλοξενεί πολλά βιβλία.

Όσον αφορά τη master κρεβατοκάμαρα, μοιάζει βγαλμένη από μυθιστόρημα της βικτοριανής εποχής. Τα περίτεχνα έπιπλα, τα floral prints, τα πολυτελή υφάσματα, οι κουρτίνες, αλλά και η γαλλική διακόσμηση κάνουν το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού να ξεχωρίζει.

Εικόνα

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την έπαυλη υπάρχουν τζάκια σε κάθε δωμάτιο, ακόμα και στο μπάνιο! Παράλληλα, ένα σπίτι αυτού του μεγέθους δεν θα μπορούσε να μην έχει αίθουσα κινηματογράφου. Αυτό που θα ζήλευε ο καθένας μας, όμως, είναι η ιδιωτική κάβα τη έπαυλης, η οποία είναι εφοδιασμένη με τα καλύτερα κρασιά του κόσμου.

Εικόνα

Το να υπάρχει ένα γυμναστήριο στο σπίτι είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Με αυτόν τον τρόπο, η Μέγκαν και ο Χάρι μπορούν να παραμένουν fit, χωρίς να χρειαστεί να βγουν από την έπαυλη. Επίσης, όταν ο καιρός είναι καλός, το ζευγάρι έχει την ευκαιρία ευκαιρία να στήσει ένα μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους στη βεράντα, αλλά και να κάνουν μια βουτιά στην όμορφη ιδιωτική τους πισίνα.

Εικόνα

Τέλος, από τα πιο περίεργα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο σπίτι είναι σίγουρα το κοτέτσι στον κήπο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν τόσο μεγάλους κήπους, που ασφαλώς χωράει ένα κοτέτσι, από το οποίο μπορούν να τρώνε φρέσκα αυγά. Είναι επιφορτισμένοι μάλιστα να το φροντίσουν και να διδάσκουν στα παιδιά τους την αγάπη για τη φύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ