Ήχος και στιλ: Αυτό είναι το νέο φορητό ηχείο της Louis Vuitton που κοστίζει 2.500 ευρώ

Ο γαλλικός οίκος μόδας παρουσίασε τα φορητά ηχεία LV Nanogram, για όσους αναζητούν την κορυφαία απόδοση ήχου, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια.
...

Η Louis Vuitton έψαχνε έναν τρόπο να «ακουστεί» ακόμη πιο δυνατά. Και το έκανε με τον πιο ευρηματικό τρόπο, παρουσιάζοντας πρόσφατα το νέο LV Nanogram, ένα φορητό ηχείο που αποτελεί must have gadget για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της μουσικής.

Διαβάστε ακόμη: Tα 4+1 νέα ελληνικά ξενοδοχεία που θα «μαγέψουν» φέτος - Οι τιμές στα υπερπολυτελή resorts

Το νέο ηχείο του γαλλικού οίκου μόδας προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, σε ασημί, χάλκινο και χακί χρώμα (damoflage). Το τελευταίο μάλιστα αποτελεί μια περιορισμένη έκδοση που δημιουργήθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της ανδρικής συλλογής της Louis Vuitton, Pharrell Williams.

Το ηχείο έχει μοναδικό σχεδιασμό και φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά αντικείμενα του οίκου. Το σχήμα του θυμίζει σβούρα και παραπέμπει σε μία από τις πιο συμβολικές τσάντες του brand, την Toupie, στην επιφάνεια του ηχείου προφανώς ξεχωρίζει το λογότυπο της Louis Vuitton, ενώ διαθέτει και δερμάτινο χερούλι.

Πέρα από την εξαιρετική αισθητική αυτού του αξεσουάρ, υπάρχει και η τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Το ηχείο έχει κατασκευαστεί με την τεχνογνωσία της Harman Kardon, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες ήχουν στον κόσμο και θυγατρική της Samsung Electronics. Μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ένταση τα 84 dB και προσφέρει έως και 17 ώρες αυτονομίας. Παράλληλα, μπορεί να συνδεθεί με ένα άλλο LV Nanogram, προκειμένου να δημιουργήσει καθηλωτικό στερεοφωνικό ήχο.

Όλα είναι μελετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. «Το ηχείο Nanogram LV έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια, είτε είναι παθιασμένοι με τα ταξίδια είτε με την τεχνολογία», δήλωσε η Louis Vuitton σε επίσημη ανακοίνωσή της κατά την παρουσίαση του ηχείου. Αν τώρα κάποιος θελήσει να κάνει δικό του ένα ηχείο με την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, τότε θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν 2.500 ευρώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ