Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Drake: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του αρωματικό έλαιο

Ξεκίνησε με κεριά, ενώ τώρα ο Καναδός ράπερ αποφάσισε να μπει και στον κόσμο των αρωματικών ελαίων.
Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Drake: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του αρωματικό έλαιο

Ο Drake εκτός από επιτυχημένος τραγουδιστής, τα πηγαίνει εξαιρετικά και στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ο Καναδός ράπερ είναι επικεφαλής της εταιρείας μόδας OVO, ενώ βρίσκεται πίσω κι από τη συνεργασία της Nocta με τη Nike. Παράλληλα, έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής DreamCrew και τον οίκο αρωμάτων Better World, τα οποία του αποφέρουν έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: Τα επενδυτικά πλάνα του Σακίλ Ο' Νιλ σε NBA και F1 - «Διαθέτω 500 εκατ. δολάρια»

Για να το κάνουμε ακόμη καλύτερο, αξίζει να σημειωθεί πως το 2018, ο Drake φέρεται να ήταν υπεύθυνος για το 5% (440 εκατομμύρια δολάρια καναδά) των 8,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Καναδά του ετήσιου τουριστικού εισοδήματος του Τορόντο. Όπως καταλαβαίνετε ό,τι πιάνει στα χέρια του γίνεται «χρυσάφι» κι έτσι θέλει να συνεχίσει να κάνει.

Πρόσφατα, λοιπόν, το Better World Fragrance House (BWFH) του Καναδού ράπερ λάνσαρε το πρώτο του αρωματικό έλαιο με την ονομασία "Carby Musk". Ο διάσημος αρωματοποιός Michael Carby δημιούργησε το άρωμα σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη, το οποίο στη συνέχεια έγινε το χαρακτηριστικό του άρωμα.

Το brand το προσέφερε για πρώτη φορά σε μορφή κεριού το 2021, ενώ τώρα κυκλοφόρησε και η νέα επιλογή, η οποία μπορεί να ταξιδέψει μαζί σας στον κόσμο σε ένα δοχείο των μόλις 10 ml που διαθέτει σχεδιασμό rollerball για εύκολη εφαρμογή στο λαιμό και τους καρπούς.

Εικόνα

Το Carby Musk αποτελείται από 12 διαφορετικά συστατικά, αλλά το brand υποστηρίζει πως υπάρχει κι ένα 13ο που το κάνει τέλειο: το φυσικό άρωμα του ατόμου που το φοράει. Το έλαιο έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει, αντί να εξουδετερώνει, το άρωμα οποιουδήποτε περιβάλλοντος στο οποίο τυχαίνει να βρίσκονται οι χρήστες του.

Νωρίτερα φέτος, η BWFH ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Parlux Ltd., μια παγκόσμια εταιρεία προϊόντων ομορφιάς. Εντάχθηκε στο μεγάλο χαρτοφυλάκιό της με πολυτελή αρώματα, προϊόντα ομορφιάς, αλλά και για το σπίτι, τα οποία συχνά δημιουργούνται σε συνεργασία με αστέρες όπως η Billie Eilish, ο Andy Roddick και η Paris Hilton. Οι αρωματικές προτάσεις της BWFH έφτασαν επίσης στο Harrods το περασμένο καλοκαίρι και έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερα από 350 καταστήματα στις ΗΠΑ από τον Δεκέμβριο του 2023.

Όσο για το πόσο κοστίζει το έλαιο Carby Musk του Drake; Αυτή τη στιγμή το βρίσκουμε στα 195 δολάρια.