Εάν διαθέτετε 1 εκατομμύριο ευρώ, τότε μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα ολόκληρο νησί στον Καναδά

Το ιδιωτικό καταφύγιο περίπου δύο στρεμμάτων στη μέση της λίμνης Cowichan της του Καναδά περιλαμβάνει ένα σπίτι ικανό να στεγάσει 10 άτομα, καθώς επίσης και μια αποβάθρα για της βάρκα σας.
Εάν διαθέτετε 1 εκατομμύριο ευρώ, τότε μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα ολόκληρο νησί στον Καναδά

Αν και η σκέψη ενός νησιού σας φέρνει απευθείας στο μυαλό εικόνες ενός τροπικού προορισμού, εδώ πέφτετε έξω. Για όσους αναζητούν την απόλυτη απομόνωση σε ένα αρκετά πιο δροσερό κλίμα, ένα γραφικό ιδιωτικό νησί στον Καναδά αποτελεί την ιδανική απόδραση στην άγρια φύση.

Διαβάστε ακόμη: l'Étoile du Nord: Αυτό ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο σαλέ στον κόσμο για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Μιλάμε για μια δασώδη όαση έκτασης λίγο παραπάνω από δύο στρέμματα, που ονομάστηκε Island 7 και βρίσκεται στη μέση της λίμνης Cowichan, μιας από τις μεγαλύτερες λίμνες γλυκού νερού στο νότιο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Φωλιασμένο ανάμεσα σε πυκνά πευκοδάση και προσβάσιμο μόνο με σκάφος, το νησί διαθέτει μια κατοικία δέκα ατόμων και μια μεγάλη αποβάθρα ιδανική για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, καγιάκ ή ψάρεμα.

Εικόνα

Το σπίτι τροφοδοτείται από ηλιακά πάνελ, ενώ υπάρχει επίσης κεραία κινητής τηλεφωνίας για να κρατάτε επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς και ένα υπόστεγο με εφεδρική γεννήτρια. «Ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικά νησιά στη λίμνη Cowichan, το Island 7 είναι ένα εξαιρετικά ιδιωτικό και προσβάσιμο καταφύγιο αναψυχής», σημειώνει η καταχώριση.

Στο συγκεκριμένο νησάκι έχει μπει πωλητήριο με την τιμή του να φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Όσο περίπου ένα πολύ καλό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη με λίγα λόγια. Σκεφτείτε τώρα ψηλά ταβάνια, αλλά και τεράστια παράθυρα με θέα τα γύρω βουνά και τη λίμνη. Συγκρίνεται αυτό;

Εικόνα

Εκτός από την ξύλινη κατοικία, υπάρχουν επίσης πολλές ανέσεις που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τη ζωή στη λίμνη, όπως ένα υδρομασάζ, ένα στούντιο για καλλιτεχνικούς τύπους και άφθονη παρθένα ακτογραμμή, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε απευθείας στο νερό και να επιστρέψετε σπίτι.

Καθώς μιλάμε για νησί θα έχετε πλήρη απομόνωηση, μιας και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εκτός από τους επισκέπτες που θα φέρετε μαζί σας. Θα βρείτε, όμως, άφθονη άγρια ζωή. Η λίμνη Cowichan απέχει περίπου 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Βικτώρια, την πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Το καλοκαίρι, η λίμνη είναι ο ιδανικός τόπος για κανό, θαλάσσιο σκι, κωπηλασία ή παρατήρηση πουλιών.

Εικόνα

Φυσικά, αν ποτέ θελήσετε να εγκαταλείψετε τον ιδιωτικό σας νησιωτικό παράδεισο και θέλετε να εξερευνήσετε την ηπειρωτική χώρα, υπάρχουν πολλά γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλατόδρομοι και χώροι κατασκήνωσης για να εξερευνήσετε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ