Τζεφ Μπέζος: Πρόταση γάμου με μονόπετρο 5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ισχυρό άνδρα της Amazon

Άφωνη έμεινε η Λόρα Σάντσεζ όταν αντίκρισε το πελώριο διαμάντι των 30 καρατίων...
Τζεφ Μπέζος: Πρόταση γάμου με μονόπετρο 5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ισχυρό άνδρα της Amazon

Αρραβωνιάστηκε τον ιδρυτή της Amazon και τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο Τζεφ Μπέζος. Η τελετή έγινε σε ένα υπερπολυτελές γιοτ αξίας 500 εκατ. δολαρίων. Αλλά και πάλι έμεινε αφωνη όταν αντίκρυσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με διαμάντι 30 καρατίων…

«Όταν άνοιξε το κουτί με το δαχτυλίδι, τα έχασα…», αναφέρει στη Vogue, η αρραβωνιαστικά του Τζεφ Μπέζος, Λόρα Σάντσεζ, τονίζοντας πως το διαμάντι ήταν τόσο μεγάλο που την έκανε να σαστίσει.

Το περιοδικό People επικοινώνησε με τον κοσμηματοπώλη, Briony Raymond, ζητώντας την επαγγελματική του γνώμη για το εξαιρετικό αυτό κόσμημα. Ο ίδιος εκτίμησε πως πρόκειται για ένα διαμάντι 25-30 καρατίων με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 3-5 εκατ. δολάρια…

Με βάση τις φωτογραφίες, ο Raymond συμπέρανε επίσης ότι επρόκειτο για ένα cushion -cut διαμάντι, που αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες και μοντέρνες επιλογές κοπής διαμαντιού που θυμίζει μαξιλαράκι και που στέκεται με χάρη πάνω στην πλατίνα.

Όσο για τις λεπτομέρειες της πρότασης, η Σάντσεζ αποκάλυψε πως ο Μπέζος τοποθέτησε το κουτάκι με το μονόπετρο κάτω από το μαξιλάρι της και το βρήκε πριν πάει για ύπνο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο αξίας 500 εκατ. δολαρίων γιοτ του.

Εικόνα

Οι λεπτομέρειες του πιο πολυσυζητημένου γάμου της χρονιάς

Η ίδια ανέφερε πως ακόμη δεν έχουν καταλήξει σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου για το εάν θα κάνουν μικρή ή μεγαλύτερη τελετή, αν θα είναι στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό. Επίσης, σκέφτεται πως θα ήθελε το νυφικό υψηλής ραπτικής που θα συνοδεύσει το εντυπωσιακό μονόπετρό της να είναι δημιουργία Valentino, Christian Dior ή Dolce & Gabbana.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι από την ημέρα του αρραβώνα τους συνεχίζει τα ταξίδια σε όλο τον πλανήτη και πλέον έχουν επισκεφθεί τη νότια Γαλλία και την Ίμπιζα.

Ο Μπέζος έκανε ένα θρυλικό bachelor party στο γιοτ του, με καλεσμένους όπως ο Μπιλ Γκέιτς και η Κρις Τζένερ ενώ μερικές μέρες μετά το ζευγάρι βρέθηκε στην Κροατία να διασκεδάζει με την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ. Ανάμεσα στα ατελείωτα πάρτι με celebrities και στη διασκέδαση μέχρι πρωίας στο σουπερ γιοτ των 500 εκατ. δολαρίων, το ζευγάρι ήδη φτιάχνει τη λίστα των διάσημων καλεσμένων του γάμου τους. Μια λίστα με ονόματα τόσο λαμπερά όσο και το διαμάντι στο μονόπετρο της Σάντσεζ...

Φώτο: Getty/Ideal images

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ