BeOnd: H αεροπορική εταιρεία αποκλειστικά για business class που θα σας μεταφέρει απευθείας στις Μαλδίβες

Μετά την επιτυχία της La Compagnie, μια άλλη αεροπορική εταιρεία «μόνο για business class» ετοιμάζεται να σας μεταφέρει κατευθείαν στο αεροδρόμιο του Μαλέ, της πρωτεύουσας των Μαλδίβων.
BeOnd: H αεροπορική εταιρεία αποκλειστικά για business class που θα σας μεταφέρει απευθείας στις Μαλδίβες

Η La Compagnie κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση το φετινό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί ψηφίστηκε από το περιοδικό Travel + Leisure ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2023, αν και ελάχιστοι τη γνώριζαν. Ποιο ήταν το βασικό της πλεονέκτημα; Το γεγονός ότι προσέφερε μόνο business class θέσεις στους επιβάτες της.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Πώς και πού πέρασε τις 5 ημέρες γυρισμάτων στην Ελλάδα ως «Μαρία Κάλλας»

Μετά την επιτυχία της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας, η οποία προσφέρει καθημερινά απευθείας πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Παρίσι και το αντίστροφο, μια νέα αεροπορική εταιρεία με βάση της αυτή τη φορά τις Μαλδίβες θέλει να καταφέρει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Η BeOnd θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της στις 9 Νοεμβρίου 2023 από το Ριάντ για τον διάσημο εξωτικό παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα ξεκινήσει και την απευθείας σύνδεσή της με το Μόναχο και τη Ζυρίχη.

To αρκετά κουραστικό ταξίδι προς τις Μαλδίβες θα γίνει πλέον «παιχνιδάκι» χάρη στην BeOnd που έχει στα άμεσα σχέδιά της να συνδέσει με το αεροδρόμιο του Μάλε, της πρωτεύουσας του νησιού, το Μιλάνο, αλλά και το Ντουμπάι. Η νέα αυτή αεροπορική εταιρεία μπορεί παρουσιάζεται ως startup, αλλά ιδρύθηκε από τρεις «βετεράνους» του κλάδου με στόχο να φέρει επανάσταση στις αερομεταφορές, προσφέροντας αποκλειστικές πολυτελείς υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ταξίδι.

Η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων για ένα απευθείας ταξίδι προς τις Μαλδίβες θα είναι στα 4.000 ευρώ (αναλόγως και το αεροδρόμιο από όπου που θα ξεκινήσετε). Ωστόσο, τα αεροσκάφη της BeOnd διαθέτουν καθίσματα αποκλειστικά business class θέσεις, με δερμάτινα καθίσματα, τα οποία μετατρέπονται σε κρεβάτια για να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σερβίρονται εκλεκτά γεύματα, παρασκευασμένα με φρέσκα, ποιοτικά υλικά. Θα σερβίρονται τόσο τοπικές σπεσιαλιτέ του προορισμού ή της χώρας αναχώρησης όσο και διεθνείς, για όλα τα γούστα.

Βέβαια, η εμπειρία BeOnd ξεκινά από το έδαφος, καθώς στο αεροδρόμιο οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο lounge για μια ήσυχη και άνετη αναμονή. Kαι το καλύτερο; Η μεταφορά στο αεροδρόμιο θα γίνεται με σοφέρ από το σπίτι του καθενός, μια υπηρεσία την οποία προσφέρει αποκλειστικά η συγκεκριμένη εταιρεία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως υπάρχουν τρεις τύποι ναύλων. Το Delight, ο πιο βολικός και οικονομικός, ο οποίος ωστόσο δεν περιλαμβάνει ιδιωτικό οδηγό ή είσοδο στο lounge μεταξύ των υπηρεσιών.

Έπειτα θα υπάρχουν τα Bliss και Opulence , τα οποία σας επιτρέπουν να μεταφέρετε περισσότερο βάρος στις αποσκευές σας και σας επιτρέπουν να αλλάξετε την κράτησή σας δωρεάν.

Για την ώρα πάντως η Αθήνα δεν είναι στα άμεσα σχέδια της BeOnd, η οποία στοχεύει να ανοιχτεί στην ασιατική αγορά και πιο συγκεκριμένα στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ.