Το πιο διάσημο σπίτι του Sex Education του Netflix μπορεί να γίνει δικό σας για 1,7 εκατομμύρια ευρώ

Το σαλέ σε νορβηγικό στιλ θα μπορούσε να είναι το παντοτινό σπίτι ενός οπαδού.
Το πιο διάσημο σπίτι του Sex Education του Netflix μπορεί να γίνει δικό σας για 1,7 εκατομμύρια ευρώ

Οι φανς της σειράς Sex Education του Netflix θα αναγνωρίσουν αμέσως το εμβληματικό κόκκινο ακίνητο μέσα στο δάσος. Πρόκειται για το σπίτι της Jean και του Otis Milburn, το οποίο εμφανίστηκε και στις τέσσερις σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά το συμβόλαιο των 15 εκατ. δολαρίων έρχεται το sequel της ζωής της

Είναι χτισμένο το 1912 και αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο για την αλιεία σολομού. Το συγκεκριμένο σαλέ σε νορβηγικό στιλ, που βρίσκεται στους λόφους του γραφικού χωριού Symonds Yat στην κοιλάδα Wye στο Herefordshire της Αγγλίας, έχει επίσης εμφανιστεί στη σειρά του βρετανικού καναλιού Channel 4, Extraordinary Escapes.

Εικόνα

Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ενώ είναι διαρρυθμισμένο σε τρεις ορόφους και προσφέρει υπέροχη θέα στον ιδιοκτήτη του. Υπάρχουν μεγάλες βεράντες, θολωτές οροφές, σύγχρονα μπάνια, πέντε σόμπες στο ισόγειο και μια ξύλινη κουζίνα που ξεχειλίζει από γοητεία. Τα δάπεδα έχουν αντικατασταθεί όλα με ξύλο και πέτρα, προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Το σπίτι προσεγγίζεται μέσα από το ιδιωτικό, πυκνό δάσος του, το οποίο μοιάζει λες και βρίσκεσαι σε κάποιο παραμύθι. Ένα μακρύ, ελικοειδές δρομάκι οδηγεί στο ανεξάρτητο ξύλινο γκαράζ και σε ένα ανοιχτό υπόστεγο με αποθήκες για κούτσουρα.

Εικόνα

Οι εκθαμβωτικοί κήποι του προσφέρουν ηρεμία και αποτελούνται από γκαζόν με καλοφτιαγμένους θάμνους και φράχτες. Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει μια μεγάλη τραπεζαρία, πέτρινος φούρνος πίτσας, δύο θερμοκήπια και ένα βοηθητικό κτίριο από πέτρα και κεραμίδια.

«Το γεγονός ότι αυτό το ακίνητο είναι τόσο γνωστό, αυξάνει την ελκυστικότητα αυτής της απίστευτα σπάνιας ευκαιρίας να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό σπίτι, με εξαιρετική θέα στον ποταμό Wye σε ένα όμορφο, ιδιωτικό, δασικό περιβάλλον», λέει ο James Toogood, επικεφαλής του γραφείου της Knight Frank Bristol, που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου.

Εικόνα

Όποιος επιθυμεί να κάνει δικό του αυτό το ακίνητο, έχει επίσης την ευκαιρία να αγοράσει κι ένα παλιό εκκλησάκι ακριβώς στην κορυφή του δρόμου, κατόπιν ξεχωριστής διαπραγμάτευσης.

Εικόνα

Όσο για την τιμή του; Το σαλέ πωλείται αυτή τη στιγμή για 1.700.000 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που μοιάζει λογικό για όλα αυτά που θα προσφέρει η συγκεκριμένη κατοικία στον νέο της ιδιοκτήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ