Ο Κάρλος Αλκαράθ ταξιδεύει κρατώντας μια τσάντα Louis Vuitton αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ

Ο τενίστας κατάφερε να αιχμαλωτίσει όλα τα βλέμματα στα social media, αφού κουβαλούσε μια ιδιαίτερη τσάντα του γαλλικού οίκου, η οποία ανήκει στη συλλογή Pharrell Williams.
Ο Κάρλος Αλκαράθ ταξιδεύει κρατώντας μια τσάντα Louis Vuitton αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ

Η φετινή χρονιά θα μείνει αξέχαστη στον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός τενίστας κατάφερε πριν λίγο καιρό να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τον 36χρονο Σέρβο τενίστα, ωστόσο έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα.

Διαβάστε ακόμη: Ιδού μια βαλίτσα που αποκλείεται να μπερδευτεί με άλλη στο αεροδρόμιο

Aν και μόλις 20 ετών, ο Κάρλος Αλκαράθ έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Κι εκείνος πάντως κάνει ότι μπορεί για να τους δίνει «τροφή» μέσα και έξω από τα γήπεδα του τένις. Πρόσφατα, λοιπόν, πριν τη συμμετοχή του στο τουρνουά Shanghai Master 1.000 έδειξε στο κοινό του στο Instagram τον τρόπο που ταξιδεύει.

Ο νεαρός αθλητής από την Ισπανία είχε μαζί του μια από τις πιο σπάνιες τσάντες στον κόσμο, η οποία δεν κυκλοφορεί καν στην αγορά. Ο λόγος για μια πράσινη speedy bag της Louis Vuitton, η οποία είναι μέρος της συλλογής που πρωταγωνίστησε ο τραγουδιστής Φάρελ Γουίλιαμς.

Η speedy τσάντα του γαλλικού οίκου, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα του, το οποίο σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 1930.

Ο Γουίλιαμς αναβίωσε αυτό το μοντέλο για τη νέα του συλλογή, η οποία έκανε πρεμιέρα στην πρόσφατη Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι. Η συγκεκριμένη τσάντα ταξιδιού είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και διαθέτει αρκετές λεπτομέρειες από χρυσό, που της δίνουν μεγαλύτερη αποκλειστικότητα. Παράλληλα, το κόσμημα που βρίσκεται στο λουκέτο που κλείνει την τσάντα, το οποίο έχει τα αρχικά του Louis Vuitton είναι φτιαγμένο από διαμάντια.

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Πόσο κοστίζει όμως αυτό το αξεσουάρ; Μιας και πρόκειται για το μοναδικό μοντέλο της Louis Vuitton, η αξία του φτάνει έως και το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι λάτρεις της μόδας γοητεύτηκαν από αυτό το προϊόν, αν και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο έτος για να καταφέρουν να το αγοράσουν.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Louis Vuitton μεγάλωσε τη λίστα με τους πρεσβευτές με την προσθήκη του Κάρλος Αλκαράθ. Μια επαγγελματική σχέση που δικαιολογεί και τον λόγο που ο τενίστας είχε την ευκαιρία να κρατήσει αυτή την τσάντα στο πρόσφατο ταξίδι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ