Η Razer συνεργάζεται με την Dolce & Gabbana για μια νέα limited edition σειρά κομψών αξεσουάρ gaming

Μια πρωτότυπη καρέκλα για gaming, ένα ζευγάρι ακουστικά και μια limited edition σειρά ρούχων είναι το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής συνεργασίας του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana με τη διάσημη εταιρεία gaming, Razer.
Η Razer συνεργάζεται με την Dolce & Gabbana για μια νέα limited edition σειρά κομψών αξεσουάρ gaming

Σε μια πρώτη στο είδος της συνεργασία, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana έσφιξε το χέρι της διάσημης εταιρείας gaming, Razer. Η πρωτοποριακή συμμαχία γέννησε την πρώτη καρέκλα παιχνιδιού Razer Chroma, μια limited edition σειρά ρούχων αλλά και περιφερειακά αξεσουάρ με τεχνολογία αιχμής.

Διαβάστε ακόμα: PlayStation Portal - Η νέα φορητή συσκευή για gaming από τη Sony - Θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος με τιμή 200 δολάρια

Κορωνίδα της συνεργασίας αποτελεί η gaming καρέκλα Razer Enki Pro που παρουσιάστηκε στο RazerCon 2023. Το πρωτότυπο έπιπλο συνδυάζει ιδανικά την τεχνογνωσία της Razer με το glamour του οίκου μόδας. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το διάσπαρτο μοτίβο με το μονόγραμμα της συνεργασίας και το μοτίβο ζέβρας, κομψά επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων.

Τα ακουστικά Razer Barracuda επιδεικνύουν το εμβληματικό λογότυπο της Razer με το τρικέφαλο φίδι και το μονόγραμμα Dolce & Gabbana σε παρόμοιο στυλ. Η συλλογή ετοίμων ρούχων της Razer είναι επίσης εντυπωσιακή, με έντονη αισθητική που χαρακτηρίζεται από μια στάμπα σε μοτίβο ζέβρας.

«Η Razer δεν είναι άγνωστη στο να ξεπερνά τα όρια τόσο στο gaming όσο και στο στυλ, όπως αποδεικνύεται από τις εσωτερικές μας συλλογές ρούχων και τις συνεργασίες μόδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε μια νέα σειρά ρούχων και περιφερειακών για την κοινότητα του gaming και της μόδας», δήλωσε η Addie Tan, Επικεφαλής Lifestyle της Razer στο Businesswire.

«Η συλλογή Dolce & Gabbana | Razer αντιπροσωπεύει ένα τολμηρό άλμα στο αλληλένδετο μέλλον του gaming και της μόδας. Κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής αποτελεί απόδειξη της μοναδικής συνέργειας τεχνολογίας και design, η οποία ανταποκρίνεται στο απαιτητικό γούστο τόσο των φανατικών του gaming όσο και εκείνων της μόδας».

Εικόνα

«Η συνεργασία μας με τη Razer ήταν ένα εμπνευσμένο ταξίδι δημιουργικότητας και καινοτομίας», δήλωσε ο Davide Sgherri, Επικεφαλής New Media της Dolce&Gabbana. «Συνδυάζοντας απρόσκοπτα τη δυναμική ενέργεια του gaming με το εμβληματικό στυλ της Dolce&Gabbana, δημιουργήσαμε μια συλλογή που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια της μόδας. Είναι μια αξιοσημείωτη σύντηξη που καταγράφει την ουσία και των δύο κόσμων, παρέχοντας μια πραγματικά εξαιρετική σειρά προϊόντων. Η παράδοση και η καινοτομία ήταν πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας από την αρχή. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό νέο ορόσημο στο ταξίδι μας».

Εικόνα

Η limited edition συλλογή Dolce & Gabbana | Razer θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του 2023 σε περιορισμένο αριθμό μόνο 1.337 μονάδων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Razer.