Λιονέλ Μέσι: Μόλις έγινε ιδιοκτήτης μιας νέας πολυτελούς βίλας στη Φλόριντα αξίας 10,8 εκατ. δολαρίων 

Ιδιοκτήτες μιας πολυτελέστατης βίλας 1.000 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων στο Φορτ Λότερντεϊλ της Φλόριντα φαίνεται ότι μόλις έγιναν ο Λιονέλ Μέσι και η συζυγός του Αντονέλα Ροκούζο. Το ακίνητο, αξίας 10,8 εκατ. δολαρίων διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, πισίνα και μια τεράστια προβλήτα 52 μέτρων.
Λιονέλ Μέσι: Μόλις έγινε ιδιοκτήτης μιας νέας πολυτελούς βίλας στη Φλόριντα αξίας 10,8 εκατ. δολαρίων 

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, θριαμβεύει στις ΗΠΑ, και, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής του, έχοντας μόνιμη παρέα τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την οικογένειά του. Τώρα, ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι, φέρεται να έγινε ο ιδιοκτήτης ενός νέου πολυτελούς ακινήτου στο Φορτ Λότερνεϊλ της Φλόριντα.

Διαβάστε ακόμα: Μονακό - Γιατί Νόβακ Τζόκοβιτς, Στέφανος Τσιτσιπάς και άλλοι αστέρες του τένις έχουν κάνει το πριγκιπάτο σπίτι τους

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Real Deal, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, Αντονέλα Ροκούζο, κατέβαλαν 10,8 εκατ. δολάρια για την αγορά της βίλας σε συμφωνία εκτός αγοράς. Η κατοικία των 1.000 σχεδόν τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην περιφραγμένη κοινότητα Bay Colony στη διεύθυνση 91 Compass Lane. Διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, 9 ½ μπάνια και γκαράζ τριών αυτοκινήτων, μαζί με πισίνα και δύο αποβάθρες σε ένα από τα διάσημα κανάλια της περιοχής.

Φυσικά, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μέσι, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο για την πατρίδα του, την Αργεντινή τον Δεκέμβριο στο 2022 FIFA World Cup, εντάχθηκε στο δυναμικό της αμερικανικής ομάδας μόλις τον Ιούλιο. Η ομάδα ανήκει στους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Χόρχε και Χοσέ Μας και άλλους επενδυτές.

Χτισμένο το 1988, η πολυτελής κατοικία είναι χτισμένη σε μια έκταση μισού περίπου στρέμματος, στο τέλος ενός αδιεξόδου, ενώ στην άλλη άκρη του καταλήγει σε μια τεράστια προβλήτα 52 μέτρων. Το σπίτι είναι έργο της σχεδιάστριας Λόρι Μόρις και έχει παρουσιαστεί στο περιοδικό Florida Design.

Χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι ο κεντρικός τρούλος στην είσοδό του, ύψους 8 μέτρων, ενώ διαθέτει επίσης κουζίνα σεφ, γυμναστήριο και σπα, σαλόνι ψυχαγωγίας, γραφείο στο και μια τεράστια κύρια σουίτα 150 τετραγωνικών μέτρων.
Σύμφωνα πάλι με το δημοσίευμα του The Real Deal, πέρα από το νέο του απόκτημα, ο Μέσι διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων του τρία ακόμη πολυτελή διαμερίσματα στο Sunny Isles Beach.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ