Louis Vuitton Tambour: Το νέο ρολόι του οίκου μόδας σε μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους στο Παρίσι για την καμπάνια του νέου ρολογιού Tambour του οίκου Louis Vuitton. Το ρολόι διαθέτει χαλύβδινη κάσα 40 mm, ένα εντυπωσιακό γκρι καντράν και λειτουργεί με τον αποκλειστικό νέο μηχανισμό LFT023.
Louis Vuitton Tambour: Το νέο ρολόι του οίκου μόδας σε μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ

H τελευταία καμπάνια του Louis Vuitton, με φόντο τα αξιοθέατα του Παρισιού, έχει δύο πρωταγωνιστές: τον Μπράντλεϊ Κούπερ και το νέο ρολόι Louis Vuitton Tambour. Σε μια ταινία μικρού μήκους σκηνοθετημένη από τον Νταμιέν Σαζέλ, ο διάσημος ηθοποιός, φορώντας το νέο ρολόι του πολυτελούς οίκου μόδας, βρίσκει το δρόμο για την αγαπημένη του στην Πόλη του Φωτός.

Διαβάστε ακόμα: Τζόρτζ Κλούνεϊ - Έσκασε στη Βενετία με Riva, ναυτικό μπλε πόλο κι ένα ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra στον καρπό

Το ρολόι με τη χαλύβδινη κάσα 40 χιλιοστών, παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιούλιο, 21 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αρχικού σχεδίου του Tambour. Διαθέτει ένα κομψό γκρι καντράν με υποκαντράν δευτερολέπτων και φωτεινούς δείκτες ώρας και λεπτών από λευκόχρυσο.

Στην ταινία, ο Κούπερ το συνδυάζει με κλασικό casual outfit, όπως ένα λευκό μπλουζάκι και chinos, κάτω από ένα κομψό πανωφόρι, έτοιμος για το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια της της περιπλάνησής του στο Παρίσι, συμβουλεύεται συχνά το Tambour στο δρόμο του προς το μουσείο Musee du Orsay.

Στο εσωτερικό του, το ρολόι τροφοδοτείται από τον αποκλειστικό νέο μηχανισμό LFT023 της LV. Η αυτόματη κίνηση λειτουργεί σε συχνότητα 28.000 vph, προσφέροντας ένα απόθεμα ισχύος 50 ωρών. Περιλαμβάνει μικρο-ρότορα ροζ χρυσού 22 καρατίων, καθώς και πιστοποιημένο χρονόμετρο. Και αν σας αρέσει να παρακολουθείτε την ωρολογική μαγεία, μπορείτε να απολαύσετε την κίνηση του μηχανισμού μέσα από την διάφανη πλάτη της κάσας.

Εικόνα

Ένα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι ολοκληρώνει το κομμάτι, με μια πτυσσόμενη πόρπη τριπλής ασφάλισης, ενώ οι επιγραφές «Louis Vuitton Paris» και «Fab. En Suisse» διακρίνονται στις 12 και 6 η ώρα αντίστοιχα. Σε άλλες λεπτές λεπτομέρειες, η επωνυμία Louis Vuitton είναι χαραγμένη γύρω από τη στεφάνη και το εμβληματικό λογότυπο «LV» εμφανίζεται στην κορυφή της κορόνας.

Εικόνα

Ο Κούπερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον διάσημο διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν «Maestro», έγινε ο πρώτος αποκλειστικός πρεσβευτής για τα ρολόγια του οίκου τον Σεπτέμβριο του 2022.

H ένταξή του στο χαρτοφυλάκιο προσωπικοτήτων της Louis Vuitton σηματοδότησε την 20ή επέτειο της ωρολογοποιίας και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Ζαν Αρνό, διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης των ρολογιών της φίρμας. Ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίζεται επίσης να φορά το νέο ρολόι Tambour σε μια σειρά από πορτρέτα που φωτογράφισε ο Μάριο Σορέντι για τη νέα καμπάνια.

Εικόνα

Το Tambour διατίθεται σε δύο εκδόσεις καντράν στην τιμή των 19.500 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Louis Vuitton.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ