Τζόρτζ Κλούνεϊ: Έσκασε στη Βενετία με Riva, ναυτικό μπλε πόλο κι ένα ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra στον καρπό

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκλεψε τις εντυπώσεις στη Βενετία με το απαράμιλλο στυλ του. Εθεάθη να αποβιβάζεται από ένα κλασικό ταχύπλοο Riva φορώντας μπλε ναυτικό πόλο, αντίστοιχου χρώματος aviator γυαλιά και φυσικά ένα διαχρονικό ατσάλινο ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra στον καρπό του.
Τζόρτζ Κλούνεϊ: Έσκασε στη Βενετία με Riva, ναυτικό μπλε πόλο κι ένα ρολόι OMEGA Seamaster Aqua Terra στον καρπό

Μπορεί διάφορα ρολόγια της ελβετικής ωρολογοποιίας OMEGA να έχουν κοσμήσει κατά καιρούς τον καρπό διάφορων διασημοτήτων του Χόλιγουντ, ωστόσο μόνο ο Τζορτζ Κλούνεϊ μοιάζει να καταφέρνει να κάνει ακόμη κι ένα παλιότερο μοντέλο να μοιάζει καινούργιο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Harry Kane φόρεσε ένα ρολόι αξίας μισού εκατομμύριου ευρώ καθώς υπέγραφε με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Αμερικανός ηθοποιός εθεάθη την Τρίτη 29 Αυγούστου να αποβιβάζεται από ένα σκάφος στη Βενετία της Ιταλίας φορώντας ένα κομψό ατσάλινο OMEGA Seamaster Aqua Terra. Είναι το ίδιο ρολόι που ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Midnight Sky» φόρεσε στην απονομή των Σεζάρ, των Εθνικών Βραβείων Κινηματογράφου της Γαλλίας το 2017, και είναι τόσο διαχρονικό όσο και η προαναφερθείσα παραγωγή επιστημονικής φαντασίας.

Το ρολόι με τη χαλύβδινη κάσα 41,5 mm διαθέτει ένα λακαρισμένο μπλε καντράν που είναι διακοσμημένο με ένα κάθετο μοτίβο ξύλου τικ, εμπνευσμένο από τα καταστρώματα των πολυτελών ιστιοπλοϊκών γιοτ. Διαθέτει επίσης ένδειξη ημερομηνίας στις 3 η ώρα, κάτω από το ανθεκτικό στις γρατσουνιές κρύσταλλο από ζαφείρι.

Εικόνα

Το Seamaster Aqua Terra τροφοδοτείται από το μηχανισμό OMEGA Master Co-Axial caliber 8500. Η κίνηση αυτόματης περιέλιξης, η οποία είναι ορατή από το διάφανο πίσω μέρος της κάσας, παρέχει απόθεμα ισχύος 60 ωρών και είναι ανθεκτική σε μαγνητικά πεδία έως και 15.000 Gauss.

Ο Κλούνεϊ είναι μακροχρόνιος πρεσβευτής και συνεργάτης της OMEGA. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι ένας από τους «θρύλους της οθόνης» με τους οποίους συνεργάζεται η ωρολογοποιία, μαζί με τους Ντάνιελ Κρεγκ, Νικόλ Κίντμαν και Έντι Ρέντμεϊν.

Εικόνα

Τα μοντέλα επιλογής του Κλούνει περιλαμβάνουν τα Speedmaster ’57, Trésor, De Ville Hour Vision και, φυσικά, το Aqua Terra 150M. Το Seamaster κυκλοφόρησε το 1948 και σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα αδιάβροχα ρολόγια που κατασκεύασε η OMEGA για τον βρετανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Περίπου 75 χρόνια μετά, η σειρά Seamaster περιλαμβάνει μια μυριάδα από στιβαρά ρολόγια κατάδυσης που αντέχουν όχι μόνο τις τεράστιες πιέσεις της βαθιάς θάλασσας αλλά και τα φλας των παπαράτσι στο κόκκινο χαλί. Μόνο η σειρά Aqua Terra περιλαμβάνει περίπου 267 σχέδια. Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο του Κλούνεϊ δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορείτε να αγοράσετε τη φωτεινή εναλλακτική του στο online shop της OMEGA στην τιμή των 7.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ