Το Rolex που φόρεσε ο Adam Driver στο Φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα πιο όμορφα ρολόγια στον κόσμο

Ο Adam Driver βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας για την παρουσίαση της ταινίας «Ferrari» φορώντας ένα από τα ομορφότερα ρολόγια στον κόσμο: το αγαπημένο του Rolex Oyster Perpetual 39.
Το Rolex που φόρεσε ο Adam Driver στο Φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα πιο όμορφα ρολόγια στον κόσμο

Το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι κάπως ιδιαίτερο. Έχει λιγότερη λάμψη, μιας και λείπουν πολλοί μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι συμπαραστέκονται στην απεργία των ηθοποιών. Η ταινία Ferrari, βέβαια, που φέρει την υπογραφή του Michael Mann, αποτελεί μια ανεξάρτητη παραγωγή (από την εταιρεία Neon) που επιτρέπει στους ηθοποιούς να την προωθούν σε αντίθεση με τις παραγωγές των αμερικανικών στούντιο.

Διαβάστε ακόμη: Έρευνα: Η βιομηχανία του ουίσκι έχει ένα θεματάκι με το σεξισμό και πρέπει να το λύσει

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο ταλαντούχος Adam Driver, o oποίος φυσικά έδωσε το παρών στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έστρεψε πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων.

Εικόνα

Ο Driver επέλεξε για την επίσημη εμφάνιση του ένα μαύρο κλασικό κουστούμι, αλλά αυτό που πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το ρολόι που φορούσε στον καρπό του.

Πρόκειται για το αγαπημένο του Rolex Oyster Perpetual 39, με το οποίο τον είχαμε δει και πριν από τέσσερα χρόνια στην προώθηση της ταινίας «Marriage Story», η οποία είχε πάρει διθυραμβικές κριτικές.

Εικόνα

Το συγκεκριμένο ρολόι είναι μίνιμαλ, διακριτικό και διαθέτει μπλε καντράν. Η τιμή του αυτή τη στιγμή κυμαίνεται από τις 8.000 μέχρι τις 15.000 ευρώ. Αν μη τι άλλο κάτι παραπάνω ξέρει από στιλ ο Adam Driver, επιλέγοντας να φορέσει ένα Rolex Oyster Perpetual 39 στον καρπό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ