Lamborghini: Εισβάλλει στο real estate με το Tierra Viva - Ένα συγκρότημα με 53 βίλες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας

Το Tierra Viva στη Μαρμπέγια της Ισπανίας είναι το νέο οικιστικό project που υπογράφουν η Lamborghini και η εταιρεία ακινήτων Dar Global. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 53 πολυτελείς βίλες και σηματοδοτεί την είσοδο της Lamborghini στο ευρωπαϊκό real estate.
Lamborghini: Εισβάλλει στο real estate με το Tierra Viva - Ένα συγκρότημα με 53 βίλες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας

Η τάση των διεθνών brands πολυτελείας να επενδύουν σε κατασκευές οικιστικών συγκροτημάτων και ακίνητα εκατομμυρίων φαίνεται ότι γίνεται πλέον μόδα. Το τελευταίο αξιοσημείωτο project που μόλις ανακοινώθηκε προκαλεί δέος και αφορά το συγκρότημα Tierra Viva, προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της Automobili Lamborghini και της βρετανικής εταιρείας πολυτελών ακινήτων Dar Global.

Διαβάστε ακόμα: Ντουμπάι: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις διαμερισμάτων στους 100 ορόφους του Burj Binghatti Jacob & Co Residences

Ανάμεσα στους μαγευτικούς λόφους της Ανδαλουσίας, στο διάσημο χωριό Benahavis, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη μαγευτική Μαρμπέγια της Ισπανίας, αυτό το οικιστικό έργο σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της Lamborghini στο ευρωπαϊκό real estate.

Προσφέροντας 53 μεγάλες βίλες που αντλούν έμπνευση από τα εμβληματικά σχέδια των σούπερ σπορ αυτοκινήτων της Lamborghini, το Tierra Viva υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης με πανοραμική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα.

Εικόνα

To Tierra Viva παρουσιάζει τρεις διαφορετικούς τύπους βιλών: Diamante, Zafiro και Esmeralda. Κάθε βίλα είναι μια απόδειξη της κομψότητας και του στυλ που καθορίζουν τα θρυλικά αυτοκίνητα της Lamborghini, και είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε διαφορετικά ύψη μέσα στο συγκρότημα, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν εκπληκτική θέα από την άνεση του σαλονιού τους.

Εικόνα

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο, πισίνες στον τελευταίο όροφο, πολλές βεράντες και μεγάλους κήπους. Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολυτελώς διακοσμημένοι με στοιχεία εμπνευσμένα από το ξεχωριστό στυλ της Automobili Lamborghini, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένου μεγαλείου.

Εικόνα

Φωλιασμένο στην αγκαλιά του Benahavis, που φημίζεται για την αποκλειστικότητα και την ηρεμία του, το Tierra Viva έχει την τέλεια τοποθεσία. Η στρατηγική θέση του συγκροτήματος διασφαλίζει ότι οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα από αξιοθέατα και ανέσεις.

Εικόνα

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι ηλιόλουστες παραλίες, το ζωντανό Puerto Banús, το περίφημο Marbella Club Golden Mile και η γοητευτική Marbella Marina. Μια τέτοια ιδανική τοποθεσία δίνει στους κατοίκους την ελευθερία να εξερευνήσουν την ομορφιά της ακτογραμμής της Ανδαλουσίας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν την ηρεμία που προσφέρει το πολυτελές καταφύγιό τους.

Εικόνα

Το συγκρότημα αποτελεί μια απαράμιλλη ευκαιρία διαμονής για εκείνους που αναζητούν έναν ισορροπημένο συνδυασμό πολυτέλειας, καλλιτεχνίας και ηρεμίας. Είτε θέλετε να απολαύσετε το μεγαλείο του μεσογειακού ηλιοβασιλέματος, να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στις κοντινές αμμουδιές ή να βυθιστείτε στη ενέργεια των κοντινών κλαμπ, αυτό το αποκλειστικό συγκρότημα θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες.

Κάθε βίλα είναι σχολαστικά κατασκευασμένη για να προσφέρει στους κατοίκους μια ασυναγώνιστη εμπειρία διαβίωσης, μια ωδή στη δέσμευση της Lamborghini για αριστεία και καινοτομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ