Netflix Bites: Έρχεται το πρώτο εστιατόριο του καναλιού με τους σεφ των σειρών «Chef’s Table» και «Iron Chef»

Το πρώτο του εστιατόριο ανοίγει το Netflix με μενού που θα υπογράφουν οι σταρ των σόου μαγειρικής του καναλιού «Chef’s Table» και «Iron Chef». Το pop up εστιατόριο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου στο Λος Άντζελες και προβλέπεται να λειτουργήσει για δύο εβδομάδες.
Netflix Bites: Έρχεται το πρώτο εστιατόριο του καναλιού με τους σεφ των σειρών «Chef’s Table» και «Iron Chef»

Αφού καθήλωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους μπροστά στην τηλεόραση, η επόμενη κίνηση του Netflix είναι να τους καθίσει μπροστά στο τραπέζι. Ο λόγος για το Netflix Bites, το πρώτο εστιατόριο του τηλεοπτικού κολοσσού, που ανοίγει αυτόν το μήνα στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε ακόμα: Salt Bae - Κλείνει το burger restaurant στη Νέα Υόρκη - Συνεχίζει σε Αγγλία, Ντουμπάι, Κατάρ, Τουρκία και Μύκονο

Το συνδρομητικό κανάλι περιγράφει τη νέα του πρωτοποριακή απόπειρα ως μια «ανυψωμένη γευστική εμπειρία», την οποία θα επιμελούνται σεφ που πρωταγωνιστούν σε δημοφιλείς σειρές του Netflix όπως το «Chef’s Table» και το «Nailed It!».

Σεφ όπως οι Curtis Stone, Rodney Scott και Nadiya Hussain αναμένεται να ενώσουν δυνάμεις στο νέο pop up εστιατόριο για να δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας, το οποίο, σύμφωνα με το Netflix, θα προσφέρει «στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία».

«Με το Netflix Bites δημιουργούμε μια προσωπική εμπειρία όπου οι θαυμαστές μπορούν να ζήσουν από κοντά τις αγαπημένες τους εκπομπές φαγητού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος καταναλωτικών προϊόντων του Netflix, Josh Simon.

Επιπλέον, mixologists από το διαγωνιστικό σόου του Netflix «Drink Masters» θα είναι υπεύθυνοι για το μενού ποτών και τη δημιουργία προσαρμοσμένων κοκτέιλ. Το pop up εστιατόριο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου και προβλέπεται να λειτουργήσει για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις στον ιστότοπο του εστιατορίου, οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση θα πρέπει να καταβάλουν μια μη επιστρέψιμη προκαταβολή 25 δολαρίων, η οποία θα αφαιρείται από τον τελικό λογαριασμό τους.

Το μενού του Netflix Bites είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, αν και οι κρατήσεις είναι ανοιχτές αυτήν τη στιγμή. Ένα πράγμα, ωστόσο, είναι σαφές: μην περιμένετε να βγάλετε slefie με τους πρωταγωνιστές των σόου μαγειρικής του Netflix.

«Το Netflix Bites είναι αυστηρά μια ευκαιρία να δοκιμάσετε τα μοναδικά πιάτα αυτών των σεφ», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Netflix Bites. «Οι σεφ δεν θα είναι στο χώρο για να συναντηθούν και να χαιρετήσουν τους επισκέπτες».

Για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το website του Netflix Bites.