Booking.com: Μπορείτε τώρα να μείνετε στην αγαπημένη της βίλα διακοπών της Μαράια Κάρεϊ με μόλις 6,21 δολάρια

Διαμονή στην αγαπημένη βίλα διακοπών της στο Μπέβερλι Χιλς προσφέρει τώρα η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μέσω του Booking.com. Το πακέτο περιλαμβάνει διήμερη διανυκτέρευση, περιήγηση στα αγαπημένα στέκια της σταρ, συμβουλές μόδας και ομορφιάς και κοστίζει μόλις 6,21 δολάρια.
Booking.com: Μπορείτε τώρα να μείνετε στην αγαπημένη της βίλα διακοπών της Μαράια Κάρεϊ με μόλις 6,21 δολάρια

Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να ζήσετε ένα Σαββατοκύριακο κυριολεκτικά σαν σταρ της μουσικής. Η Μαράια Κάρεϊ, δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της αλλά κι το ευρύτερο κοινό να κλείσουν διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στη βίλα όπου η ίδια προτιμά για να κάνει τις διακοπές της, μέσω του Booking.com.

Διαβάστε ακόμα: Disney Parks Around the World - VIP ταξίδι με ιδιωτικό τζετ σε όλα τα πάρκα της προσφέρει τώρα η Disney

Η πολυτελής έπαυλη των 965 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 10 μπάνια και βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς, στην καρδιά του κτήματος Laurella Estate. H ντίβα της ποπ, με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της σκύλους τζακ ράσελ, μένουν εκεί τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οι πολυτελείς ανέσεις του καταλύματος, που κυμαίνονται από μια σάουνα μέχρι μια ιδιωτική πισίνα στην πίσω αυλή, είναι μερικά μόνο από τα προνόμια που παρέχονται με την κράτηση, που φέρει τον τίτλο «Mariah's Beverly Hills Escape», καθώς και ένα ειδικό δρομολόγιο που επιμελείται η πέντε φορές νικήτρια των βραβείων Grammy.

Εικόνα

Αφού χαλαρώσετε και απολαύσετε τη γραφική θέα του σπιτιού, η συναρπαστική λίστα με τις δραστηριότητες της Κάρεϊ θα σας οδηγήσει στα εστιατόρια, τα μουσεία και τα καταστήματα της περιοχής. Η εμπειρία περιλαμβάνει κρατήσεις σε hot spots του Λος Άντζελες όπως το Terrace, το Cara, το Nobu Malibu, το Dan Tana's και το Craig's.

Εικόνα

Ένας στιλίστας μόδας θα σας βοηθήσει να ντυθείτε κατάλληλα για τις βόλτες σας, ενώ σε ένα ιδιωτικό session περιποίησης θα μάθετε τις συμβουλές ομορφιάς και φροντίδας της καλλιτέχνιδας. Τέλος, το λαμπερό «πακέτο» περιλαμβάνει επίσης μικρές αποδράσεις σε τοπικά αξιοθέατα όπως το Runyon Canyon και το πολιτιστικό κέντρο Getty Center.

Εικόνα

«Μερικές φορές, μια ή δύο εβδομάδες δεν είναι αρκετές για να ξεφύγουμε. Γι' αυτό ενθουσιάστηκα που έμεινα για μερικούς μήνες σε ένα πανέμορφο κτήμα στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο βρήκα στο Booking.com», λέει ο Κάρεϊ σε μια δήλωση.

«Η οικογένειά μου και εγώ απολαύσαμε όλες τις πολυτέλειες που έχει να προσφέρει αυτό το όμορφο σπίτι και τώρα οι θαυμαστές μου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το Λος Άντζελες με τον δικό μου τρόπο, μένοντας στο ίδιο σπίτι και επισκεπτόμενοι όλα τα αγαπημένα μου μέρη στην περιοχή».

Εικόνα

Η διάσημη τραγουδίστρια και η Booking.com συνεργάστηκαν για πρώτη φορά πέρυσι για να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Η Κάρεϊ πρόσφερε στους θαυμαστές της μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο πολυτελές ρετιρέ της στο πολυτελές ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη.

Εικόνα

Το πακέτο περιλάμβανε επίσης μια σειρά από VIP εμπειρίες που επιμελήθηκε η καλλιτέχνιδα: από εισιτήρια για τη συναυλία «Merry Christmas To All!» στο Madison Square Garden μέχρι ιδιωτική ξενάγηση στο Radio City Music Hall.

Εικόνα

Οι κρατήσεις για το «Mariah's Beverly Hills Escape» θα ανοίξουν στις 21 Ιουνίου. Η βίλα θα είναι διαθέσιμη σε έναν τυχερό (δύο επισκέπτες το πολύ) από τις 24 Ιουνίου έως τις 26 Ιουνίου με τιμή μόλις 6,21 δολάρια. Τα άτομα που θα διαμείνουν στο κατάλυμα θα πρέπει να είναι 21 ετών και άνω και στην τιμή περιλαμβάνονται πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Booking.com.