Disney Parks Around the World: VIP ταξίδι με ιδιωτικό τζετ σε όλα τα πάρκα της προσφέρει τώρα η Disney

Η νέα εμπειρία της Disney θα ταξιδέψει 75 τυχερούς στα πάρκα της σε όλο τον κόσμο. Με τιμή 115.000 δολάρια το άτομο, το 24ήμερο ταξίδι περιλαμβάνει μετακίνηση με ιδιωτικό τζετ σε έξι διαφορετικές χώρες, με VIP εμπειρίες σχεδιασμένες για τους πλέον φανατικούς της Disney.
Disney Parks Around the World: VIP ταξίδι με ιδιωτικό τζετ σε όλα τα πάρκα της προσφέρει τώρα η Disney

Μπορεί ή Disney να είναι συνυφασμένη με τα παιδικά μας χρόνια, την τελευταία δεκαετία ωστόσο, ο κολοσσός της ψυχαγωγίας φαίνεται να έχει βαλθεί να ικανοποιήσει όσους έχουν εμμονή με τον Μίκυ, τη Μίνι και την υπόλοιπη παρέα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Διαβάστε ακόμα: Καπετάνιος Neymar - O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εγκαινιάζει την πρώτη δική του κρουαζιέρα

Η τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας έρχεται να επαληθεύσει –πάλι- αυτό που όλοι υποπτευόμαστε, για να μην πούμε ονειρευόμαστε. Η Disney, λοιπόν, προσφέρει ένα ταξίδι με ιδιωτικό τζετ που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτείτε τα περισσότερα από τα πάρκα της, ανέφερε σε δημοσίευμά της η Washington Post.

Το ταξίδι 24 ημερών εκτείνεται σε έξι χώρες και ξεκινά από 115.000 δολάρια ανά άτομο (η ελάχιστη ηλικία για το ταξίδι είναι τα 12, επομένως οι έφηβοι και φυσικά οι ενήλικες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν ελεύθερα).

Εικόνα

Το ταξίδι «Disney Parks Around the World» ξεκινά από το Λος Άντζελες, όπου θα επισκεφθείτε την τοποθεσία όπου ξεκίνησαν όλα και τελειώνει σχεδόν ένα μήνα αργότερα στο Ορλάντο της Φλόριντα. Στο μεταξύ, θα μπορείτε να απολαύσετε τα πάρκα της Disney στο Τόκιο, τη Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ και το Παρίσι, καθώς και να σταματήσετε σε παγκόσμια ορόσημα όπως η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας και το Ταζ Μαχάλ.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν VIP μεταχείριση σε όλα τα πάρκα της Disney, πράγμα που σημαίνει προτεραιότητα σε όλα τα αξιοθέατα, πρόσβαση στα παρασκήνια και στη δοκιμαστική κουζίνα της Disney, και φυσικά στο διάσημο monorail στη Φλόριντα.

Εικόνα

Για να παρέχει όλα αυτά στους 75 συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο, η Disney έχει επιστρατεύσει ένα ιδιωτικό Boeing 757 με προσαρμοσμένο εσωτερικό, επιτρέποντας σε κάθε επιβάτη να έχει λίγο επιπλέον χώρο. Ένας σεφ και ένας γιατρός θα συνοδεύουν επίσης το ταξίδι, το οποίο θα πραγματοποιείται με απευθείας πτήσεις μεταξύ όλων των τοποθεσιών.

«Το συγκλονιστικό αυτό ταξίδι απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο δημογραφικό που το θέλει και μπορεί να το αντέξει οικονομικά», ανέφερε στην Post η Σου Πισατούρο, ιδιοκτήτρια της εταιρείας σχεδιασμού ταξιδιών που συνεργάζεται με τη Disney.

Οι κρατήσεις για τα δύο πρώτα ταξίδια (στις 16 Ιουνίου και τις 28 Ιουλίου 2024) ξεκινούν στις 12 Ιουνίου και προτεραιότητα έχουν οι πελάτες της Disney που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρία ταξίδια της εταιρείας. Για τους υπόλοιπους, οι εγγραφές ξεκινούν στις 19 Ιουνίου, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Disney.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ