Kim Kardashian: Αυτό είναι το πιο ακριβό κόσμημα που έχει στην κατοχή της

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για την αγάπη της για τα ακριβά κοσμήματα, Η κορυφαία influencer διαθέτει, μάλιστα, στη συλλογή της ένα δαχτυλίδι που κοστίζει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Kim Kardashian: Αυτό είναι το πιο ακριβό κόσμημα που έχει στην κατοχή της

Η Kim Kardashian, η εμβληματική ριάλιτι σταρ και influencer που μετά την τηλεοπτική της επιτυχία μετατράπηκε σε επιχειρηματία, είναι γνωστή για το άψογο στιλ της, καθώς και την προτίμησή της στην πολυτέλεια.

Διαβάστε ακόμη: Φερνάντο Αλόνσο: Σε δημοπρασία η σπάνια Ferrari Enzo του - Αναμένεται να πιάσει 5,5 εκατ. ευρώ

Η εντυπωσιακή και πανάκριβη συλλογή κοσμημάτων της Kim αποτελεί μια πτυχή του εξωφρενικού γούστου της. Μάλιστα, αυτή της η αγάπη για τα ακριβά κοσμήματα, οδήγησε μια ομάδα ληστών στη διάρρηξη του δωματίου της στο Παρίσι το 2016. Τότε οι ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στον χώρο της Kim και έφυγαν με κοσμήματα αξίας άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά, η κορυφαία influencer δε το έβαλε κάτω. Συνέχισε να αγοράζει και να προσθέτει στη συλλογή της ακριβά κομμάτια, με την αξία ενός από αυτά να ξεπερνάει αυτή των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δεν το είχε αγοράσει καν η ίδια!

Μιλάμε ασφαλώς για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim με τον Kanye West, το οποίο ήταν σχεδιασμένο από την Lorraine Schwartz και αποτελεί ένα πραγματικό αριστούργημα. Διέθετε ένα αψεγάδιαστο διαμάντι 15 καρατίων, το οποίο ήταν καθαρό και με εξαιρετική οπτική διαφάνεια.

Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, που προκαλεί δέος με τη πρώτη ματιά, είχε μια τιμή που έφτανε το ιλιγγιώδες ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο ο Kanye West δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ο ράπερ λίγο αργότερα αναβάθμισε το κόσμημα με ένα διαμάντι 20 καρατίων, το οποίο ανέβασε το κόστος του δαχτυλιδιού αγγίζοντας πλέον τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το πολύτιμο αυτό πετράδι συμβολίζει την αιώνια αγάπη του Kanye και αποτελεί απόδειξη του εξωφρενικού γούστου της Kim. Το δαχτυλίδι μάλιστα πήρε θέση στο πάνθεον των πιο διάσημων δαχτυλιδιών όλων των εποχών, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα δαχτυλίδια ειδώλων του παγκόσμιου στερεώματος όπως η Elizabeth Taylor μέχρι την Beyonce. Βέβαια, όσο ακριβό κι αν ήταν το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim με τον Kanye, δεν κατάφερε να τους κρατήσει μαζί, με τους δυο τους να παίρνουν τελικά διαζύγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ