Η Indian μόλις έφτιαξε μια μοτοσικλέτα για τον Νόρμαν Ρίντους, τον πρωταγωνιστή της σειράς The Walking Dead

Η νέα μοτοσικλέτα Indian Sport Chief Chopper κατασκευάστηκε ειδικά για τον πρωταγωνιστή της σειράς «The Walking Dead» Νόρμαν Ρίντους από την εταιρεία Powerplant Motorcycles. Aποτελεί το πρώτο από τα τρία μοντέλα που αναθέτει για μετατροπή η ίδια η Indian.
Η Indian μόλις έφτιαξε μια μοτοσικλέτα για τον Νόρμαν Ρίντους, τον πρωταγωνιστή της σειράς The Walking Dead

Ενώ ο Νόρμαν Ρίντους είναι αναμφισβήτητα πιο γνωστός στο ευρύ κοινό για τον ρόλο του Ντάριλ Ντίξον στην τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» του AMC, ο γεννημένος στη Φλόριντα ηθοποιός μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για το τεράστιο πάθος του για τις μοτοσικλέτες.

Διαβάστε ακόμα: Harley-Davidson - Η νέα μοτοσικλέτα Highway King αναβιώνει το πνεύμα της δεκαετίας του 1960

Πέρα από το γεγονός ότι για πέντε σεζόν είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της σειράς εκπομπών «Ride with Norman Reedus», ο ηθοποιός διαθέτει επίσης μια ολοένα αυξανόμενη -και αναμφισβήτητα εκλεκτική- συλλογή εντυπωσιακών μοτοσικλετών.

Το γκαράζ του Ρίντους περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο Hammerhead Jack Pine Triumph Scrambler, μια Harley-Davidson Sportster του 2008, ένα 2017 Triumph Tiger 800 και ένα αντίγραφο του προσαρμοσμένου Classified Moto Honda CB750 του 1992 το οποίο μάλιστα οδηγούσε ο ίδιος στο «The Walking Dead».

Εικόνα

Η πρόσφατη προσθήκη στο «στάβλο» των δίτροχων οχημάτων του Ρίντους είναι ένα cruiser που κατασκευάστηκε από τον Yaniv Even, ιδιοκτήτη του διάσημου στο Λος Άντζελες συνεργείου μετατροπών Powerplant Motorcycles.

H νέα μοτοσiκλέτα είναι μοντέλο της πρόσφατης σειράς Sport Chief της Indian. Οι μετατροπές της περιλαμβάνουν ένα στενότερο και ανυψωμένο ρεζερβουάρ με περσίδες 3 ιντσών και εξαερισμό τύπου MX, ενώ ακριβώς πίσω από το ρεζερβουάρ βρίσκεται μια προσαρμοσμένη διθέσια σέλα τύπου Cobra, με κλιμακωτό κάθισμα συνοδηγού που «φωλιάζει» τέλεια στο περίγραμμα του προσαρμοσμένου πίσω φτερού του cruiser.

Εικόνα

Μια μικρή χρωμιωμένη πλάτη συνοδηγού λειτουργεί επίσης ως βάση πινακίδας κυκλοφορίας και στήριγμα για το πίσω φως της μοτοσικλέτας. Οι επανατοποθετημένες πίσω βάσεις αμορτισέρ με περιστρεφόμενους βραχίονες κυριαρχούν στο πίσω άκρο της μοτοσικλέτας, όπως και ένα ζευγάρι ειδικά προσαρμοσμένα πλαϊνά καλύμματα με περσίδες, όμοιες με εκείνες του ρεζερβουάρ.

Εικόνα

Πλέον, με σκουρόχρωμο φινίρισμα και γυαλισμένα πτερύγια ψύξης, ο κινητήρας 116ci (1.900cc) Thunder Stroke V-Twin στην καρδιά της κατασκευής διαθέτει επίσης ένα αναβαθμισμένο φίλτρο αέρα πίσω από ένα χρωμιωμένο κάλυμμα Powerplant Motorcycles και εξάτμιση από ειδικά κατασκευασμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αποκορύφωμα έναν κώνο RedThunder με προσαρμοσμένο σήμα «P16».

Η κατασκευή διαθέτει επίσης προσαρμοσμένο μπροστινό φτερό, φρένα Brembo και ένα σετ τροποποιημένων τροχών επτά ακτίνων Morris Mag. Η τελική πινελιά του έργου έρχεται με τη μορφή μιας vintage βαφής με φλόγες από την WW Cycles.

Εικόνα

Η κατασκευή σηματοδοτεί το πρώτο από τα τρία κομμάτια της σειράς «Forged που ανατίθενται για τροποποίηση από την ίδια την Indian. Θα ακολουθήσει μια μοναδική έκδοση Sport Chief από την Barnstorm Cycles, η οποία θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου και, τέλος, μια ακόμη μοτοσικλέτα που θα κατασκευάσει η εταιρεία Carey Hart στις 18 Μαΐου.

Εικόνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την One-Off Indian Sport Chief Chopper του Νόρμαν Ρίντους μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Indian Motorcycle.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ