Apple Fitness+: Tώρα ο Ted Lasso μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας προπονητής

Το Apple Fitness+ φέρνει τον κόουτς Lasso σπίτι μας και μας βάζει σε ρυθμούς προπονήσεων. με ένα Apple Watch στον καρπό μας, ή ένα iPhone, μπορούμε να περπατάμε ακούγοντας τον προπονητή που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ted Lasso: τον Coach Beard.
Apple Fitness+: Tώρα ο Ted Lasso μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας προπονητής

Η τρίτη σεζόν του Ted Lasso βρίσκεται στον «αέρα» και οι απαντού φαν της AFC Richmond είναι εδώ για να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο Ted Lasso. Μπορεί στις πρώτες του ημέρες στην αγγλική ομάδα να μην είχε ιδέα από ποδόσφαιρο, όμως δημιουργώντας ένα άκρως συμπαθητικό σύνολο και με μότο του το «Believe» έχει ήδη καταφέρει πολλά.

Διαβάστε ακόμη: Μπραντ Πιτ: Αυτό είναι το νέο του σπίτι - Το αγόρασε από την κληρονόμο της δυναστείας πετρελαίων Αϊλίν Γκέτι

Πώς θα σας φαινόταν τώρα αν μπορούσατε κι εσείς να έχετε για προσωπικό σας προπονητή τον Ted Lasso και την ομάδα του; H Apple το κάνει πραγματικότητα αρκεί να είστε συνδρομητής στο Apple Fitness+. Με αυτό τον τρόπο έχετε πρόσβαση σε συνεδρίες και οπτικοακουστικό περιεχόμενο για γυμναστική και ευεξία.

Παράλληλα, με ένα Apple Watch στον καρπό μας, ή ένα iPhone, μπορούμε να περπατάμε ακούγοντας τον προπονητή που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ted Lasso: τον Coach Beard, τον βοηθό του και μεγάλο φίλο με τον εσωστρεφή χαρακτήρα.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Brendan Hunt, ο οποίος προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των «προπονητών» που μπορούν να ακούσουν οι χρήστες μέσω iPhone και Apple Watch, με σκοπό να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους να αθληθούν ακούγοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες από διασημότητες και influencers.

Εικόνα

Οι προσωπικότητες που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής είναι πολλές. Ανάμεσά τους η ηθοποιός Jamie Lee Curtis, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία Everything Everywhere All at Once, η οποία προσγειώθηκε στο "Time to Walk" τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και ο πρίγκιπας William, ο διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας.

Αντί να μας υποκινεί να σκοράρουμε, αυτή τη φορά ο Hunt μας καλεί να βρούμε τον εαυτό μας. «Το περπάτημα είναι μια απλή και υπέροχη απόλαυση που δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη», λέει, ενώ αφηγείται ότι η μουσική για εκείνον έχει συμβάλει καθοριστικά στο να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές. «Η μουσική είναι σαν ένα στοιχείο της φύσης: υπάρχει αέρας, νερό, γη και μουσική. Η μουσική μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα. Ένα τραγούδι με στίχους μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά σου. Η μουσική δεν σου λέει τι να σκεφτείς. Ανοίγει το μυαλό σου αλλά και την ψυχή σου», αναφέρει ο ηθοποιός.

Εικόνα

Στην ιστορία του για το " Time to Walk" λέει επίσης πώς έμαθε να χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητα για να επεξεργάζεται τα συναισθήματα, «αυτά που συχνά τείνουμε να αφήνουμε στην άκρη, χωρίς να τα αντιμετωπίζουμε και να τα ξεπερνάμε. Θα είναι πάντα εκεί και θα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις από καιρό σε καιρό: ένας ωραίος περίπατος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό, χαράσσοντας λίγο χρόνο για να είσαι με σένα και τις σκέψεις σου». Το συγκεκριμένο επεισόδιο, παρεμπιπτόντως, ηχογραφήθηκε στο Ρίτσμοντ, όπου γυρίζεται η σειρά Ted Lasso, για την οποία ο Brendan λέει ότι ένιωσε αμέσως σαν στο σπίτι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ