Conor McGregor: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό του πανάκριβο ρολόι σε συνεργασία με τη Jacob & Co.

Το ντεμπούτο του στον κόσμο των ακριβών ρολογιών φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει ο Conor McGrego. Ο Ιρλανδός αθλητής και μακροχρόνιος θαυμαστής της ωρολογοποιίας Jacob & Co. θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του ρολόι.
Conor McGregor: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό του πανάκριβο ρολόι σε συνεργασία με τη Jacob & Co.

Ο πρωταθλητής του UFC Conor McGregor είναι εδώ και καιρό θαυμαστής των πολυτελών ρολογιών της Jacob & Co. Τον έχουμε δει να φωτογραφίζεται αρκετές φορές φορώντας κάποιο πανάκριβο κομμάτι στον καρπό του, όμως πλέον θα έχει την ευκαιρία να κυκλοφορεί με ένα ρολόι, που θα έχει τη δική του σφραγίδα. Τουλάχιστον έτσι καταλάβαμε από την πρόσφατη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Steve McQueen: Σε δημοπρασία μια άψογα ανακαινισμένη Ferrari 275 GTB/4 που ανήκε κάποτε στο θρυλικό ηθοποιό

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός αθλητής έγραψε σε ανάρτησή του "The Notorious @jacobandco. Μεγάλη ανακοίνωση σύντομα, είστε έτοιμοι;", κάνοντας τους ακόλουθούς του να πιστέψουν ότι σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο των ακριβών ρολογιών.

Παράλληλα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει με τον ωρολογοποιό, κοσμηματοπώλη και ιδρυτή της Jacob & Co., Jacob Arabo, αλλά και να δείχνει μερικά από τα πιο πολυτελή, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους ρολόγια του brand.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Arabo φαίνεται να φοράει το ρολόι Billionaire Tourbillon White Diamond της Jacob & Co., ενώ ο McGregor φοράει το Epic X Rose Gold με πράσινο εσωτερικό δακτύλιο, εξοπλισμένο με ροδοχρυσό βραχιόλι πέντε κρίκων αντί για το τυπικό καουτσούκ και κορώνα με πράσινη επένδυση, με την τιμή του να ξεπερνά τα 100.000 δολάρια.

Ο αθλητής έχει αγοράσει στο παρελθόν κι ένα Jacob & Co. Astronomia Tourbillon Baguette σε ροζ χρυσό, διακοσμημένο με 422 διαμάντια κοπής μπαγκέτ στο φόντο και τις προεξοχές και επιπλέον 133 λευκά διαμάντια τριγωνικής κοπής στη βάση του καντράν, με τιμή που αγγίζει τα 900.000 δολάρια. Υπολογίζεται μάλιστα ότι η συλλογή του με ρολόγια Jacob & Co. ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει πως παραμένει πιστός οπαδός του brand.

Καιρός ήταν λοιπόν και η Jacob & Co. να του το ανταποδώσει δημιουργώντας ένα ρολόι κυριολεκτικά στα μέτρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ