Dior Spa Royal Scotsman: Τώρα μπορείτε να κάνετε σπα ενώ διασχίζετε τη Σκωτία με ένα πολυτελές τρένο

Το Dior Spa Royal Scotsman είναι η νέα πρόταση ευεξίας για εκείνους που αγαπούν την εμπειρία των ταξιδιών με τρένο. Οι δύο αίθουσες περιποίησης στεγάζονται σε ένα από τα κομψά βαγόνια του Royal Scotsman, του μοναδικού πολυτελούς τρένου της Σκωτίας.
Dior Spa Royal Scotsman: Τώρα μπορείτε να κάνετε σπα ενώ διασχίζετε τη Σκωτία με ένα πολυτελές τρένο

Σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν του 2023, ο σιδηρόδρομος Royal Scotsman, της εταιρείας Belmond, το μοναδικό πολυτελές τρένο της Σκωτίας, ανακοίνωσε μια μακροχρόνια συνεργασία με την Dior Beauty για τη δημιουργία του Dior Spa Royal Scotsman.

Διαβάστε ακόμα: Orient Express - Η νέα προεδρική σουίτα του θρυλικού τρένου έχει την αυθεντική ατμόσφαιρα της παλιάς του δόξας

Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή πρόταση για εκείνους που έχουν βιώσει την εμπειρία πολυτελών ταξιδιών με τρένο, έχουν απολαύσει τη διαμονή στις σουίτες τους και έχουν γευτεί τη gourmet κουζίνα τους.

Ένα κινούμενο κέντρο περιποίησης, το Dior Spa Royal Scotsman είναι μια ασύγκριτη απόδραση ευεξίας εμπνευσμένη από την εφήμερη ομορφιά της Σκωτίας. Ως φόρος τιμής στην αγάπη του Christian Dior για τη χώρα, η οποία φιλοξένησε την πρώτη του επίδειξη μόδας το 1955, το νέο Dior Spa Royal Scotsman στεγάζεται σε ένα από τα κομψά βαγόνια του τρένου και διαθέτει δύο σύγχρονες αίθουσες περιποίησης.

Εικόνα

Το νέο προσαρμοσμένο μενού περιποίησης περιλαμβάνει τρεις εξατομικευμένες θεραπείες που επινοήθηκαν από τους ειδικούς ευεξίας του γαλλικού οίκου μόδας για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του ταξιδιού με τρένο και μπορείτε να τις απολαύσετε πριν ή μετά από μια υπαίθρια εκδρομή.

Εικόνα

Το μασάζ σώματος D-Travel (30 λεπτά / μία ώρα) είναι ένα βαθύ, αργό μασάζ που αποβάλλει τις τοξίνες, απελευθερώνει τις εντάσεις και ανακουφίζει από τον πόνο. Εμπνευσμένη από τις εποχές της Σκωτίας, η περιποίηση ολόκληρου του σώματος D-Elements (μία ώρα) ξεκινά με την εφαρμογή ημιπολύτιμων καυτών λίθων στην πλάτη που χαρίζουν μια αίσθηση ζεστασιάς, ακολουθούμενη από κινήσεις μασάζ που προσομοιώνουν ένα δροσερό αεράκι. Το body mist του Bain Dior και το ζεστό oshibori, παραπέμπουν στα παρασυρόμενα νέφη της χώρας, αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν τη θεραπεία με μια χαλαρωτική νότα.

Εικόνα

Για το πρόσωπο, η θεραπεία D-Highlands (μία ώρα) είναι εμπνευσμένη από τις τεχνικές μασάζ προσώπου Kobido και ενισχύεται με τη σειρά Dior Prestige, που σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και βελτιώνει την όψη του δέρματος.

Εικόνα

Τα ταξίδια στο Royal Scotsman ξεκινούν από 4.000 λίρες (περίπου 4.542 ευρώ) ενώ για τη μαγεία τη εμπειρίας Dior Spa Royal Scotsman μπορείτε να πάρετε μια ιδέα με μια επίσκεψη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Belmond.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ