Leica Q2 x Disney «100 Years of Wonder»: Μια επετειακή φωτογραφική μηχανή για τα 100 χρόνια του Μίκι Μάους

Leica και Disney παρουσιάζουν μια limited edition φωτογραφική μηχανή με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων της τελευταίας. Η κάμερα Leica Q2 x Disney «100 Years of Wonder» θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε 500 μονάδες με τιμή γύρω στα 6.400 ευρώ.
Leica Q2 x Disney «100 Years of Wonder»: Μια επετειακή φωτογραφική μηχανή για τα 100 χρόνια του Μίκι Μάους

Σε περίπτωση που δεν έχετε βομβαρδιστεί ακόμη από ανάλογες ειδήσεις, διαφημίσεις, προσφορές και προϊόντα, να σας ενημερώσουμε ότι η Disney βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση του εορτασμού της 100ής επετείου της. Καθώς το ιωβηλαίο «100 Years of Wonder» συνεχίζεται, έχουμε δει τον όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων να συνεργάζεται με αρκετούς επώνυμους κατασκευαστές παρουσιάζοντας νέα επετειακά προϊόντα, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι μια κάμερα, ευγενική προσφορά της Leica.

Διαβάστε ακόμα: Τζέιμς Μποντ - Ένα limited edition ρούμι 700 δολαρίων έρχεται να τιμήσει τα 60 χρόνια από την ταινία «Dr No»

Στην ουσία πρόκειται για μια νέα συναρπαστική παραλλαγή της δημοφιλούς φωτογραφικής μηχανής Q2, με την οποία η εμβληματική γερμανική εταιρεία τιμά το αξιαγάπητο ποντίκι που τα ξεκίνησε όλα.

Μολονότι η ασπρόμαυρη ταινία κινουμένων σχεδίων «Steamboat Willie» εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1928, η ιστορία του λαμπρού κινηματογραφικού στούντιο ξεκινά πολύ πριν από τις μέρες του Μίκυ Μάους. Παρόλα αυτά, η Leica επιλέγει τον πιο διάσημο χαρακτήρα της Disney για να «κοσμήσει» το επετειακό της προϊόν.

Εικόνα

Το θέμα της έμπνευσης δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο, καθώς ο ειδικός σχεδιασμός του limited edition μοντέλου περιλαμβάνει μια ασπρόμαυρη εκτύπωση με τον Μίκυ Μάους στην μπροστινή πλάκα.

Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια ανάγλυφη φιγούρα του Μίκι στο επάνω μέρος και τη γυάλινη οθόνη της κάμερας. Επιπλέον, το νέο gadget είναι εξοπλισμένο με ασορτί προστατευτική τσάντα, λουρί για το λαιμό και πιστοποιητικό γνησιότητας.

Εικόνα

Καθώς πρόκειται για μοντέλο περιορισμένης έκδοσης με αφορμή την 100ή επέτειο της Disney, η νέα κάμερα θα κυκλοφορήσει σε ακριβώς 500 μονάδες. «Μοιραζόμαστε ένα πάθος για την αφήγηση με την Disney. Αλλά πάνω από όλα, μια οραματική απαίτηση για ποιότητα», αναφέρει η Leica, σχολιάζοντας τη συνεργασία.

Εικόνα

Η φωτογραφική μηχανή Leica Q2 x Disney «100 Years of Wonder» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, με τιμή γύρω στα 6.400 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτ ένα επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Leica.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ