Santo Collection Mine: Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που ξεπήδησε μέσα από ένα ορυχείο πέτρας στη Σαντορίνη

Ένα νέο ξενοδοχείο έρχεται να προσφέρει τις πολυτελείς σουίτες του χτισμένες στους απόκρημνους βράχους της Σαντορίνης. Το Santo Collection Mine αναμένεται να ανοίξει αυτό το καλοκαίρι με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Santo Collection Mine: Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που ξεπήδησε μέσα από ένα ορυχείο πέτρας στη Σαντορίνη

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί αυτό το καλοκαίρι στο μεγαλειώδες ρόστερ υποδομών φιλοξενίας που διαθέτει το νησί της Σαντορίνης. Η βιώσιμη σειρά πολυτελών ακινήτων Santo Collection λανσάρει τον Ιούνιο το νέο θέρετρο Santo Mine, με 37 κορυφαίες σουίτες.

Διαβάστε ακόμα: Forbes Travel Guide Star Awards - Αυτά είναι τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία στον κόσμο - Και η Αθήνα στη λίστα

Επιπλέον, η συλλογή Metaxa Hospitality Group κάνει πρεμιέρα με 20 νέες σουίτες στο πρόσφατα ανανεωμένο Santo Pure, ενώ παράλληλα λανσάρει και δύο ιδιωτικές βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων που αποτελούν μέρος της συλλογής The Villas by Santo. Ενώ και τα τρία καταλύματα είναι εμπνευσμένα από το τραχύ τοπίο κυκλαδίτικο τοπίο, το καθένα προσφέρει το δικό του μοναδικό ντιζάιν και μια μεγάλη γκάμα ανέσεων.

Το Santo Mine, ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες στη Σαντορίνη, είναι λαξευμένο στους βράχους της Οίας, στη θέση ενός παλιού ορυχείου πέτρας. Ακριβώς πάνω από τον κόλπο στο Αμμούδι, το κατάλυμα έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από μια μαγευτική θέα στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα.

Εικόνα

Κάθε μία από τις 37 πολυτελείς σουίτες διαθέτει ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Στο εσωτερικό, οι ανοιχτές κατόψεις παντρεύουν το μινιμαλιστικό σχεδιασμό με το τραχύ κυκλαδίτικο τοπίο, χρησιμοποιώντας τις νησιωτικές πέτρες ως μέσο σύνδεσης στα πατώματα και τους τοίχους που διανθίζονται με ξύλινες πινελιές.

Εικόνα

Οι σουίτες του Santo Mine θα διατίθενται σε επτά διαβαθμίσεις, με δυνατότητα φιλοξενίας από δύο έως τέσσερα άτομα. Η μεγαλύτερη από αυτές είναι η Majestic Suite Sunset & Sea View (63 τ.μ.), η οποία διαθέτει δωμάτιο με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και σαλόνι, καθώς και προσωπική βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η σουίτα τεσσάρων ατόμων θα διατίθεται για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις, από 3.206 ευρώ από την 1η Ιουνίου.

Εικόνα

Όχι πολύ μακριά από το νέο θέρετρο στην Οία συναντάμε το Santo Pure. Το κατάλυμα βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης και ανοίγει ξανά για τη σεζόν 2023 με 20 νέες σουίτες. Με τις νέες προσθήκες, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει πλέον 83 σουίτες και δύο βίλες.

Εικόνα

Το Santo Pure χωρίζεται σε έξι μεγάλες γειτονιές με κήπους που διαθέτουν ισάριθμες πισίνες. Παράλληλα με τις Luxury Villas, οι τρεις τύποι σουιτών περιλαμβάνουν τις επιλογές Sunset, Cave και Sea View. Οι τιμές ανά διανυκτέρευση ξεκινούν από 273 ευρώ για μια σουίτα μπροστά στην πισίνα με τζακούζι έως 3.560 ευρώ για τη Exclusive Suite Sunset & Sea View.

Εικόνα

Οι Villas by Santo Collection, εν τω μεταξύ, βρίσκονται σε έναν απομονωμένο βράχο με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι νέες βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων με king-size κρεβάτια διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μοντέρνο σχεδιασμό που συνάδει με τις αποχρώσεις του νησιού.

Εικόνα

Η διαμονή στις βίλες ενιαίου εσωτερικού-εξωτερικού χώρου περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες concierge, σπα και ιδιωτικών περιηγήσεων με γιοτ και ελικόπτερο. Οι Icon Pool Villas τεσσάρων υπνοδωματίων και οι Lush Pool Villas που αναφέρονται στον ιστότοπο της εταιρείας μπορούν να φιλοξενήσουν έως και οκτώ άτομα, ωστός σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας όλες αυτή τη στιγμή είναι κλεισμένες.

Εικόνα

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα πολυτελή καταλύματα αλλά και για να κάνετε τις κρατήσεις σας μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Santo Collection.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ