Ίντρις Έλμπα: Ο πρωταγωνιστής του «Luther» έκανε τα Όσκαρ πασαρέλα για να λανσάρει τη δική του φίρμα ρούχων

Ο Ίντρις Έλμπα μόλις μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη νέα σειρά ρούχων του. Πέρα από τις συνεχείς αναρτήσεις στο Instagram, ο σταρ της ταινίας «Luther» εμφανίστηκε στα Όσκαρ φορώντας τα ρούχα που ο ίδιος έχει σχεδιάσει.
Ίντρις Έλμπα: Ο πρωταγωνιστής του «Luther» έκανε τα Όσκαρ πασαρέλα για να λανσάρει τη δική του φίρμα ρούχων

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ίντρις Έλμπα, πρωταγωνιστής της ταινίας «Louther» που βγήκε πρόσφατα στο Netflix, γεμίζει τα social media με μικρά teasers από τη σειρά ρούχων που υπογράφει ο ίδιος, με την επωνυμία Eve of Winston.

Διαβάστε ακόμα: Gucci: Η καμπάνια για το νέο ρολόι GUCCI 25H έχει πρωταγωνιστή τον Idris Elba

Αφού εμφανίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο κοστούμι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Luther: The Fallen Sun» στο Λονδίνο, ο Έλμπα επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Today Show» ότι επρόκειτο για μία από τις δικές του δημιουργίες. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, παρουσίασε άλλα τέσσερα νέα σχέδια, δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη μάρκα ένδυσης που πρόκειται σύντομα να βγει στην αγορά.

Αυτή την εβδομάδα, ο λογαριασμός Eve of Winston στο Instagram μοιράστηκε τρεις ξεχωριστές αναρτήσεις που εμφάνιζαν τον 50χρονο ηθοποιό να φορά τα νέα του σχέδια, διαφημίζοντας ότι η σειρά «έρχεται σύντομα». Η πρώτη σχεδιαστική επιλογή του Έλμπα, την οποία επέδειξε στην πρεμιέρα του «Luther» στο Λονδίνο είναι ένα μοβ μεταξωτό κοστούμι με σακάκι χωρίς κουμπιά, σε στυλ που μοιάζει με στολή σεφ.

Εικόνα

Τα ρούχα που εμφανίζονται στο λογαριασμό του brand στο Instagram δείχνουν ένα παρόμοιο σακάκι σε κοντομάνικη έκδοση ως μέρος μιας πλήρους μονόχρωμης εμφάνισης, συνδυασμένο με ασορτί παντελόνι και φορεμένο πάνω από ένα ίδιας απόχρωσης πουκάμισο με γραβάτα.

A post shared by Eve of Winston (@eveofwinston)

Ο Έλμπα βρήκε την αφορμή να δώσει μια ακόμη γεύση για τι μπορούμε να περιμένουμε από τη σειρά ρούχων Eve of Winston σε ένα πολύ δημοφιλές σκηνικό: το πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των Όσκαρ 2023, στο οποίο ο ηθοποιός φόρεσε μια σμαραγδί εκδοχή του look ήδη είχε παρουσιάσει.

Εικόνα

Σε ανάρτηση στο Instagram από τη στυλίστριά του, ο Έλμπα απεικονίζεται να έχει συνδυάσει ένα κοστούμι Eve of Winston με sneakers Prada σε πράσινο και λευκό. Αυτό ήταν το δεύτερο σύνολο που φόρεσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Προηγουμένως, στην τελετή των Όσκαρ, είχε εμφανιστεί με σμόκιν Gucci σε μπλε και μαύρο, το οποίο συνδύασε με ένα εκπληκτικό διαμαντένιο ρολόι της ίδιας φίρμας.

Σύμφωνα με λοιπόν με τα όσα είδαμε, εάν τα πολυτελή υφάσματα σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων και τα κομψά, λιτά σχέδια είναι το στυλ σας, η Eve of Winston ίσως να είναι το νέο brand επίσημων ενδυμάτων που αξίζει την προσοχή σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ