DJ Khaled: Φόρεσε ένα χρυσό ρολόι Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ με 325 διαμάντια συνολικού βάρους 17.711 καρατίων

Γνωστός για τον πολυτελή τρόπο ζωής του, ο DJ Khaled μόλις «φλέξαρε» ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ, κάνοντας τους followers να αναρωτιούνται εάν πρόκειται για νέο μοντέλο ή για κομμάτι που φτιάχτηκε αποκλειστικά γι' αυτόν.
DJ Khaled: Φόρεσε ένα χρυσό ρολόι Jacob & Co. Billionaire ΙΙΙ με 325 διαμάντια συνολικού βάρους 17.711 καρατίων

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πολυτέλεια είναι τρόπος ζωής για τον DJ Khaled. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τα ακριβά πράγματα και τις κορυφαίες απολαύσεις -από ρολόγια και ξενοδοχεία μέχρι αυτοκίνητα και ιδιωτικά τζετ-, καταγράφοντας πολλές φορές τον εαυτό του στα social media να ζει τη ζωή που πολλοί ονειρεύονται.

Διαβάστε ακόμα: Airbnb - Τώρα με 11 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να μείνετε στη ντουλάπα με τη συλλογή sneakers του DJ Khaled

Μια από τις τελευταίες ιστορίες του στο Instagram εμφάνιζε ένα ρολόι που φαίνεται να είναι μια έκδοση της σειράς Jacob & Co. Billionaire. Ωστόσο, επειδή δεν έχουμε δει ποτέ το συγκεκριμένο μοντέλο σε χρυσό -όπως αυτό του DJ Khaled- αναρωτιόμαστε αν στον καρπό του κάνει ντεμπούτο μια ολοκαίνουργια έκδοση ή πρόκειται για ένα προσαρμοσμένο μοντέλο, φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτόν.

Στο story που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στις 2 Μαρτίου, φαίνεται το αριστερό χέρι του DJ Khaled στολισμένο με μια τρελή ποσότητα διαμαντιών: από το τεράστιο δαχτυλίδι στο μικρό του δάχτυλο μέχρι το ακόμα πιο εκθαμβωτικό ρολόι χειρός.

Εικόνα

Ο DJ Khaled έχει φορέσει και στο παρελθόν ένα Jacob & Co. Billionaire III με λευκά διαμάντια, στα Όσκαρ 2022, το οποίο έχει τιμή καταλόγου 3 εκατ. δολάρια. Το ρολόι που φοράει στην ιστορία του στο Instagram μοιάζει πολύ με αυτό το μοντέλο, αλλά φαίνεται να έχει χρυσό σκελετό αντί για ασημί. Εάν η Jacob & Co. έχει όντως ένα χρυσό μοντέλο Billionaire III, το ρολόι δεν φαίνεται να είναι ακόμη διαθέσιμο στο κοινό.

Εικόνα
Ο DJ Khaled στα Όσκαρ 2022, φορώντας ένα ρολόι Jacob & Co. Billionaire III με λευκά διαμάντια (Πηγή: Getty Images) 

Το ρολόι Billionaire III, το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό που φοράει ο Khaled στην ιστορία του, διαθέτει μπρασελέ από λευκόχρυσο με 325 διαμάντια, κάσα 54 x 43 mm με επιπλέον διαμάντια να καλύπτουν ωτίδες, στεφάνη και κούμπωμα, με συνολικά πάνω από 17.700 καράτια για ολόκληρο το κομμάτι.

Ενώ η τιμή του μοντέλου Billionaire III είναι στα 3 εκατ. δολάρια, υπάρχει ένα ακόμη ρολόι Jacob & Co. Billionaire που ξεπερνά ακόμη και αυτό: το Billionaire Ashoka, το οποίο διαθέτει διαμάντια 260 καρατίων σε λευκόχρυσο 18 καρατίων. Το συγκεκριμένο κομμάτι κοστίζει 18 εκατ. δολάρια, τιμή που δεν εμπόδισε τον επαγγελματία πυγμάχο Floyd Mayweather να αγοράσει ένα για τη συλλογή του, το 2018.

Τα ρολόγια Billionaire της Jacob & Co. είναι συνώνυμα της ακραίας πολυτέλειας και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Khaled έσπευσε να επιδείξει το εντυπωσιακό κομμάτι στα social media. Άλλωστε, δεν είναι ο μόνος. Πρόσφατα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε «φλεξάρει» ένα Jacob & Co αξίας 700.000 ευρώ, ενώ από το Δεκέμβριο του 2022, η φίρμα είχε ήδη λανσάρει δύο υπερπολυτελή μοντέλα αφιερωμένα στον διάσημο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ