Airbnb: Τώρα με 11 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να μείνετε στη ντουλάπα με τη συλλογή sneakers του DJ Khaled

Airbnb: Τώρα με 11 δολάρια τη βραδιά μπορείτε να μείνετε στη ντουλάπα με τη συλλογή sneakers του DJ Khaled

Στον κόσμο των φανατικών συλλεκτών sneakers, ο DJ Khaled κατέχει εξέχουσα θέση. Η συλλογή του διάσημου μουσικού περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπάνια αθλητικά παπούτσια του πλανήτη όλα τακτοποιημένα σε ένα δωμάτιο ντουλάπα, το οποίο είναι αφιερωμένο μόνο σ’ αυτά.

Διαβάστε ακόμα: Too Hot to Handle - Η βίλα από το reality του Netflix είναι το πιο ακριβό Airbnb στον κόσμο

Κι ενώ ο ίδιος μοιράζεται εδώ και χρόνια στα social media εικόνες και βίντεο από την αγαπημένη του ντουλάπα, φαίνεται ότι αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό και τον ίδιο το χώρο.

Η once in a lifetime ευκαιρία για δύο τυχερούς να περάσει μια νύχτα στην ντουλάπα με αθλητικά παπούτσια του DJ Khaled έγινε πραγματικότητα χάρη στην Airbnb.

Εικόνα

Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της, η διάσημη πλατφόρμα φιλοξενίας επιβεβαίωσε ότι οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, για μόλις 11 δολάρια, με τους επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν κάτι περισσότερο από ένα άνετο κρεβάτι. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το δωμάτιο μόνο για δύο διανυκτερεύσεις, 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Εικόνα

Ένας από τους μεγαλύτερους Djs στη μουσική βιομηχανία, ο DJ Khaled μένει στο Μαϊάμι και συλλέγει αθλητικά παπούτσια εδώ και 30 χρόνια. Η συλλογή του θεωρείται μια από τις καλύτερες στον κόσμο, με τις αποκλειστικές του συνεργασίες με την Jordan να ξεπερνούν τα 10.000 δολάρια σε δευτερογενείς αγορές αθλητικών παπουτσιών.

Εικόνα

Δύο τυχεροί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να «μπουν στα παπούτσια» του Khaled και να περάσουν μια διανυκτέρευση σε μια αναδημιουργημένη εκδοχή της ντουλάπας του. Η διαμονή θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ένα αποκλειστικό ζευγάρι We The Best Air Jordan 5
  • Ένα χειρόγραφο σημείωμα καλωσορίσματος από τον DJ Khaled κατά την άφιξη
  • Τα κλειδιά για το απόλυτο βασίλειο των sneaker, ανάμεσα σε εκατοντάδες ζευγάρια.
  • Ένα υπαίθριο σαλόνι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον αέρα του Μαϊάμι μετά από μια βουτιά στην πισίνα
  • Ένα δείπνο με catering από το εστιατόριό του The Licking – Miami Gardens
  • Μια ιδιωτική συνεδρία αγορών στο κατάστημα 305 Kicks στο Μαϊάμι, όπου κάνουν πρεμιέρα όλα τα νέα μοντέλα αθλητικών παπουτσιών.
Εικόνα

«Τα αθλητικά παπούτσια αποτελούν ουσιαστικό μέρος της κουλτούρας της hip-hop και η συλλογή τους είναι τέχνη -όπως ακριβώς και η δημιουργία μουσικής», δήλωσε ο DJ Khaled.

Εικόνα

«Έχουμε το ίδιο πάθος και ενέργεια στο συλλογή παπουτσιών όπως και στο στούντιο. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το βασίλειο των sneaker μας με τους θαυμαστές μας και τους δίνουμε την ευκαιρία να περπατήσουν με τα παπούτσια μας, κυριολεκτικά», συμπλήρωσε ο μουσικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ