Λιονέλ Μέσι: Πήρε το βραβείο του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή φορώντας ρολόι Patek Philippe 220.000 δολαρίων

Φορώντας ένα Patek Philippe Ref. 5270P Perpetual Calendar Chronograph παρέλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή για το 2022 ο Λιονέλ Μέσι. Το ρολόι κυκλοφόρησε πέρυσι και κοστίζει 218.820 δολάρια.
Λιονέλ Μέσι: Πήρε το βραβείο του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή φορώντας ρολόι Patek Philippe 220.000 δολαρίων

Κρατώντας το βραβείο του Καλύτερου Ποδοσφαιριστή έφυγε ο Λιονέλ Μέσι από τη φετινή απονομή της FIFA που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, κερδίζοντας τους συνυποψήφιους Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά. Το 2022, άλλωστε, ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Αργεντινό φόργουορντ, ο οποίος σκόραρε επτά γκολ στο 2022 FIFA World Cup του Κατάρ, φέρνοντας την Αργεντινή στην πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ από το 1986.

Διαβάστε ακόμα: Forbes - Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές για το 2022 - Στο Νο 1 ο Εμπαπέ, «εκθρόνισε» Μέσι και Ρονάλντο

Το βραβείο βέβαια δεν ήταν το μόνο λαμπερό αντικείμενο στα χέρια του σταρ του ποδοσφαίρου. Καθώς ο Μέσι παρέλαβε το βραβείο, δίνοντας μια εγκάρδια ομιλία, το βλέμματα δεν μπορούσαν να μην πέσουν στο θεαματικό ρολόι Patek Philippe που στόλιζε τον αριστερό καρπό του.

Το Patek Philippe Ref. 5270P Perpetual Calendar Chronograph που φόρεσε στην τελετή απονομής ο επιθετικός της Σεν Ζερμέν, κυκλοφόρησε το 2022, και σύμφωνα με τον ιστότοπο της φίρμας έχει τιμή 218.820 δολάρια.

Εικόνα

Το ρολόι διαθέτει κάσα διαμέτρου 41 mm από πλατίνα, διαφανή πλάτη με κρύσταλλο από ζαφείρι, πράσινο καντράν και χρυσούς δείκτες και είναι εξοπλισμένο με γυαλιστερό μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Η Patek Philippe έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το ρολόι χειρός Perpetual Calendar το 1889 και έκτοτε η μάρκα παρουσιάζει τακτικά νέες καινοτομίες. Το συγκεκριμένο μοντέλο χειροκίνητης περιέλιξης Grand Complications 2022 χρησιμοποιεί μηχανισμό κίνησης χρονογράφου CH 29-535 PS Q και δείχνει φάσεις ημέρας-νύχτας, ημερομηνία, μήνα, δίσεκτα έτη και φάσεις σελήνης. Διαθέτει επίσης μετρητή 30 λεπτών.

Εικόνα

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον προπονητή (Λιονέλ) Σκαλόνι και στους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ», ανέφερε ο Μέσι παραλαμβάνοντας το τρόπαιο, σύμφωνα με το ESPN. «Ήταν ένα όνειρο που κυνηγούσα τόσο καιρό και τελικά το πέτυχα. Είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Πολύ λίγοι μπορούν να το πετύχουν και ήμουν αρκετά τυχερός που το έκανα».

Εικόνα

Ο σταρ του ποδοσφαίρου έχει φορέσει στο παρελθόν κι άλλα ρολόγια υψηλής ποιότητας, όπως ένα λευκόχρυσο Patek Philippe Nautilus αξίας 145.000 δολαρίων και ένα Rolex Yacht-Master από ροζ χρυσό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ref. 5270P Perpetual Calendar Chronograph μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Patek Philippe.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ