Ramhan Island: Το νέο τεχνητό νησί με 1.800 βίλες στα ανοιχτά του Άμπου Ντάμπι - Στα 3,5 δισ. δολάρια ο προϋπολογισμός

Η πιο πρόσφατη ανάπτυξη ακινήτων στου Άμπου Ντάμπι είναι ένα νέο τεχνητό νησί προϋπολογισμού 3,5 δισ. δολαρίων. Θα περιλαμβάνει πλωτές βίλες, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, μια μαρίνα και μια παραλία με δελφίνια και χελώνες.
Ramhan Island: Το νέο τεχνητό νησί με 1.800 βίλες στα ανοιχτά του Άμπου Ντάμπι - Στα 3,5 δισ. δολάρια ο προϋπολογισμός

Έχοντας χαρίσει στο Ντουμπάι το ψηλότερο κτίριο στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον πύργο Burj Khalifa, η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Emaar, ιδρυτής της οποίας είναι ο Mohamed Alabbar, πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή ενός νέου έργου με το όνομα Ramhan Island στα ανοικτά των ακτών του Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε ακόμα: Trojena - Ένα ski resort στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας ίσως φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2030

Το τεχνητό νησί, με προϋπολογισμό 3,5 δισ. δολαρίων θα περιλαμβάνει 1.800 παραθαλάσσιες βίλες, 1.000 κατοικίες, ένα ξενοδοχείο και μια εκπληκτική μαρίνα. Παρότι η Emaar έχει στο χαρτοφυλάκιό της μια πληθώρα εντυπωσιακών κατασκευών, από κατοικίες και εμπορικά ακίνητα μέχρι ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, υποστηρίζει ότι το Ramhan island θα είναι κάτι το εξαιρετικό.

Εικόνα

«Είναι σπάνιο να ζεις σε ένα νησί, μπροστά στην παραλία, όπου όλα θα είναι φυσικά, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών, των χελωνών και των πουλιών. Πρόκειται για μια ποιότητα ζωής που λίγοι απολαμβάνουν, και αυτό είναι που θα προσφέρουμε. Είχα την τύχη να δουλέψω σε μερικά μοναδικά έργα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της Emaar στον ιστότοπο Arabian Business.

Εικόνα

Το νέο νησί θα αναπτυχθεί μέσω της ιδιωτικής εταιρείας ανάπτυξης Eagle Hills, η οποία ανήκει επίσης στον Mohamed Alabbar. Είκοσι λεπτά από τις ακτές του ηπειρωτικού Αμπού Ντάμπι, οι κορυφαίες βίλες θα προσφέρουν οκτώ διαφορετικά σχέδια, με μεγέθη από 265 έως 700 τετραγωνικά μέτρα.

Εικόνα

Χωρίς να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου, η ομάδα προβλέπει ότι τουλάχιστον οι βίλες θα είναι καθόλα έτοιμες μέσα σε τρία χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ