Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόσθεσε στη συλλογή του άλλο ένα σπάνιο ρολόι - Ένα χρυσό Rolex 140.000 δολαρίων

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, μόλις πρόσθεσε στην ήδη μεγάλη συλλογή του ένα ακόμη πολυτελές ρολόι: ένα σπάνιο χρυσό Rolex GMT-Master II αξίας 140.000 δολαρίων.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόσθεσε στη συλλογή του άλλο ένα σπάνιο ρολόι - Ένα χρυσό Rolex 140.000 δολαρίων

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ακριβά ρολόγια μοιάζει να ανταγωνίζεται την αγάπη του Πορτογάλου σταρ για το ποδόσφαιρο. Ο σέντερ φορ και αρχηγός του ποδοσφαιρικού συλλόγου Αλ Νασρ εθεάθη πρόσφατα να φοράει ένα εξαιρετικά σπάνιο και ακριβό χρυσό Rolex, αξίας 140.000 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Rolex Certified Pre-Owned: Πρόγραμμα πώλησης πιστοποιημένων μεταχειρισμένων ρολογιών ανακοίνωσε η ωρολογοποία

Ως ο πιο προβεβλημένος και ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, το νέο πολυτελές αξεσουάρ του δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε το συγκεκριμένο Rolex GMT-Master II δεν είναι το πρώτο σπάνιο κομμάτι στην εκτεταμένη συλλογή ρολογιών του σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Ρονάλντο διαθέτει αρκετά εντυπωσιακά ρολόγια, όπως ένα Girard-Perregaux Planetarium Tri-Axial και ένα Franck Muller Cintrée Curvex Tourbillon, αξίας 1,5 εκατ. δολαρίων. Συγκριτικά, το ρολόι Rolex με τη διάσημη στεφάνη Pepsi (κόκκινο και μπλε σχέδιο με πολύτιμους λίθους) αν και ομολογουμένως όμορφο, δεν φτάνει καν σε αυτά τα κόστη.

Εικόνα

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής γιόρτασε το συμβόλαιο ύψους 211 εκατ. δολαρίων με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας Al Nassr με ένα ακόμη πολυτελές ρολόι από την Jacob & Co, αξίας 70.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια έκδοση του Caviar Flying Tourbillon, με θέμα τη Σαουδική Αραβία, και ενσωματωμένους 338 πράσινους λίθους τσαβορίτη, πέτρωμα 200 φορές πιο σπάνιο από τα σμαράγδια.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, το νέο Rolex μάλλον θα είναι το ρολόι που ο Ρονάλντο θα φοράει στις προπονήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ