Το δώρο της Nike στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ρεκόρ του καλύτερου σκόρερ είναι ένα επετειακό ζευγάρι sneakers

Ένα ειδικό ζευγάρι sneakers LeBron 20 έφτιαξε η Nike σε συνεργασία με την εταιρεία  The Shoe Surgeon για να τιμήσει το πρόσφατο ρεκόρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς: εκείνο του καλύτερου σκόρερ στην ιστορία του NBA.
Το δώρο της Nike στον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ρεκόρ του καλύτερου σκόρερ είναι ένα επετειακό ζευγάρι sneakers

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πλέον ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του NBA. O «Βασιλιάς» κατάφερε πριν λίγες ημέρες να καταρρίψει το ρεκόρ πόντων που κατείχε για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να προσθέσει άλλο ένα επίτευγμα στην πλούσια συλλογή του.

Διαβάστε ακόμα: Nike x Tiffany & Co. - Το Twitter μόλις «δίκασε» τα νέα sneakers πολυτελείας που παρουσίασαν οι δύο φίρμες

Για να γιορτάσει τον νέο άθλο του φόργουορντ των Λέικερς, η Nike συνεργάστηκε με τη γνωστή εταιρεία τροποποιήσεων αθλητικών παπουτσιών The Shoe Surgeon για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό ζευγάρι sneakers: το Nike LeBron 20 «The Moment».

Η επετειακή έκδοση παρουσιάζει μια ποικιλία από ιδιαίτερες λεπτομέρειες και υλικά. Τα βασικά στρώματα είναι κυρίως κατασκευασμένα με πολυτελές λευκό δέρμα κροκόδειλου και τονίζονται από περισσότερες υφές πάνω από τα χαρακτηριστικά σήματα της φίρμας και τις εσωτερικές επενδύσεις με μεταλλικό χρυσό φινίρισμα.

Εικόνα

Η διακόσμηση στις ενδιάμεσες σόλες χωρίζεται σε διαβαθμίσεις από λευκό έως χρυσό στις φτέρνες και σε μια συλλογή εικόνων και αριθμών που παραπέμπουν στη λαμπρή καριέρα του Τζέιμς, όπως εικονίδια δαχτυλιδιών πρωταθλήματος, το λογότυπο της υπογραφής «L23» και διάφορες ημερομηνίες που σηματοδοτούν την πορεία του κορυφαίου μπασκετμπολίστα.

Εικόνα
Εικόνα

Κάτω από τα παπούτσια, στις διαφανείς εξωτερικές σόλες, αναγράφεται ο αριθμός «+38.388» υποδεικνύοντας ότι ενώ κατέχει επίσημα τον θρόνο του καλύτερου σκόρερ όλων των εποχών, το ταξίδι του απέχει πολύ από το να τελειώσει, καθώς του απομένουν ακόμη μερικά ενεργά χρόνια στο πρωτάθλημα.

Εικόνα

Τέλος, τα επετειακά sneakers συσκευάστηκαν σε ένα ειδικό λευκό μαρμάρινο κουτί που φέρει ανάγλυφο το χαρακτηριστικό στέμμα - λογότυπο του Τζέιμς.