H Bugatti δημιουργήσε το πιο ακριβό τραπέζι μπιλιάρδου για τα κότερα των δισεκατομμυριούχων

Ένα τραπέζι μπιλιάρδου ιδανικά σχεδιασμένο από την Bugatti για να παίζει κανείς ανενόχλητος ακόμη και μέσα στα κύματα. Μόλις 30 τέτοια τραπέζια έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως και διαθέτουν ειδικό μηχανισμό που τα κάνει ειδικά για χρήση σε γιοτ.
H Bugatti δημιουργήσε το πιο ακριβό τραπέζι μπιλιάρδου για τα κότερα των δισεκατομμυριούχων

Σχεδόν όλοι μας έχουμε πιάσει έστω και μια φορά στα χέρια μας μια στέκα κλασσικού μπιλιάρδου. Ελάχιστοι, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να ρίξουν μια μπάλα στην τρύπα του ακριβότερου μπιλιάρδου του κόσμου, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα η Bugatti. Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε εκτός από τα ακριβά της αυτοκίνητα, να επενδύσει και στην κατασκευή ενός περιορισμένου αριθμού τραπεζιών μπιλιάρδου, που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Κέιν: Η υπέροχη Rolls-Royce Silver Shadow του Βρετανού ηθοποιού βγαίνει σε δημοπρασία για 170.000 ευρώ

Μόλις 30 τέτοια τραπέζια έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενώ αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός πως μέσω ενός ειδικού μηχανισμού μπορούν να προσαρμόζονται στις ανωμαλίες του δαπέδου, κάτι που τα κάνει ιδανικά για χρήση μέσα σε σκάφη και κότερα. Κάθε πόδι έχει σχεδιαστεί για να κινείται και να αντισταθμίζει την κίνηση του πλοίου, κάνοντας την επιφάνειά του εντελώς επίπεδη σε μόλις πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Το τραπέζι μπιλιάρδου της Bugatti είναι φινιρισμένο από ανθρακονήματα με ισχυρό πλαίσιο που υποστηρίζεται από επεξεργασμένο αλουμίνιο και τιτάνιο. Για να σηματοδοτήσει την αποκλειστικότητα του μπιλιάρδου, συνοδεύεται από μια ξεχωριστή πινακίδα με το εμβληματικό λογότυπο της Bugatti και έναν χαραγμένο αριθμό περιορισμένης έκδοσης (1 από 30). Πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει τώρα κάποιος για να το κάνει δικό του; Μόλις... 250.000 ευρώ.

Ήδη το συγκεκριμένο μπιλιάρδο φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών δισεκατομμυριούχων που θα ήθελαν να το βάλουν στο κότερό τους και να παίξουν ένα παιχνίδι ανενόχλητοι στα ανοιχτά της θάλασσας.

Σχετικά με το γιατί η Bugatti επέλεξε να λανσάρει τραπέζια μπιλιάρδου εκτός από supercars, φαίνεται πως η γαλλική μάρκα θεώρησε απαραίτητο να ενισχύσει την ταυτότητα και την κληρονομιά της μέσω μιας αποκλειστικής συλλογής αξεσουάρ, παιχνιδιών, ακόμη και ρούχων. Η συλλογή Bugatti Lifestyle περιλαμβάνει δεκάδες αντικείμενα, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα πανέμορφα supercars της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ