Η LG μόλις παρουσίασε μια τεράστια οθόνη Magnit Micro LED 272 ιντσών - H τιμή της θα πλησιάζει το 1,5 εκατ. δολάρια

Η LG αποκάλυψε μια τεράστια οθόνη Micro LED 272 ιντσών που ισχυρίζεται ότι προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με απίστευτη ζωντάνια και βάθος. Δυστυχώς, η συσκευή δεν θα βγει στην αγορά όπως η υπόλοιπη σειρά οθονών Magnit της φίρμας.
Η LG μόλις παρουσίασε μια τεράστια οθόνη Magnit Micro LED 272 ιντσών - H τιμή της θα πλησιάζει το 1,5 εκατ. δολάρια

Με την κατηγορία των οθονών Micro LED να γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική μέρα με τη μέρα, η LG φαίνεται να εντείνει τις προσπάθειές της στην κόντρα με τη Samsung και τη Sony για την κυριαρχία στο χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Home cinema - Το νέο projector set της Awol Vision έχει δική του αναδυόμενη οθόνη που εξαφανίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται

Ο γίγαντας των ηλεκτρικών συσκευών από τη Νότια Κορέα αποκάλυψε πρόσφατα μια γιγαντιαία τηλεόραση Magnit 8K Micro LED 272 ιντσών στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, επιδεικνύοντας τις «σύγχρονες λύσεις ψηφιακής σήμανσης».

Υιοθετώντας το θέμα «Life, Be Bloomed» για τη φετινή ISE, η LG έφτασε στην έκθεση με πλήρες «οπλοστάσιο», επιδεικνύοντας την πλήρη γκάμα οθονών της –συμπεριλαμβανομένων των οθονών Micro LED, της σήμανσης OLED και των οθονών LED. Ωστόσο, η τεράστια οθόνη Magnit ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα, χάρη στο τεράστιο μέγεθος και την απίστευτη ποιότητα εικόνας.

Η LG αποκάλυψε το πρώτο της αρθρωτό πάνελ Micro LED με το όνομα Magnit πριν από τρία χρόνια στην ίδια έκθεση ηλεκτρονικών. Ωστόσο η εταιρεία φαίνεται ότι δοκιμάζει πλέον να σπάσει τα όρια του δυνατού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτής της νέας εντυπωσιακής οθόνης Micro LED 272 ιντσών.

Η τεχνολογία MicroLED χρησιμοποιεί LED μεγέθους νανομέτρου για να αφαιρέσει τον οπίσθιο φωτισμό και τα φίλτρα χρώματος που χρησιμοποιούνται σε συμβατικές οθόνες, προσφέροντας έτσι απαράμιλλη αναπαραγωγή χρωμάτων και φωτεινότητα.

Εικόνα

Όπως και με άλλες οθόνες Micro LED, το πιο πρόσφατο πάνελ Magnit αποτελείται επίσης από αρκετές μικρότερες συστοιχίες Micro LED, οι οποίες προσφέρουν ανάλυση 8K (7.680 x 4.320 pixels) και εικόνα με εκπληκτική ευκρίνεια ακόμη και στις λεπτομέρειες.

Δυστυχώς, η γιγαντιαία τηλεόραση δεν θα βγει στην αγορά όπως η υπόλοιπη σειρά οθονών Magnit. Αντίθετα, το πάνελ Micro LED είναι μέρος των προηγμένων λύσεων σήμανσης της μάρκας που δημιουργήθηκαν για εμπορική χρήση.

Η LG υποστηρίζει ότι το τεράστιο μέγεθος και η εξαιρετική ποιότητα εικόνας του πάνελ το καθιστούν ιδανικό για προβολή τέχνης πολυμέσων σε δημόσιους χώρους, δωμάτια ελέγχου κτιρίων, αίθουσες συνεδριάσεων και εταιρικά λόμπι και ξενοδοχεία.

Εικόνα

Η εταιρεία έχει επίσης επικεντρωθεί στο να κάνει τις οθόνες Magnit ανθεκτικές με μακράς διάρκειας ζωή. Η LG χρησιμοποίησε πολλά στρώματα μεμβράνης επικάλυψης για να περιορίσει τις φθορές από σταγόνες νερού, σκόνη, στατικό ηλεκτρισμό ή φυσικές επιπτώσεις που προκύπτουν από τις δημόσιες εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, ωστόσο η τιμή της αναμένεται να πλησιάζει το 1,5 εκατ. δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ