Home cinema: Το νέο projector set της Awol Vision έχει δική του αναδυόμενη οθόνη που εξαφανίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται

Ο νέος προβολέας λέιζερ 4K Ultra-Short-Throw της Awol Vision ονομάζεται Vanish και έχει μια μοναδική δυνατότητα που τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους projectors της αγοράς: διαθέτει τη δική του οθόνη που αναδύεται ή εξαφανίζεται μέσα σε δευτερόλεπτα.
Home cinema: Το νέο projector set της Awol Vision έχει δική του αναδυόμενη οθόνη που εξαφανίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται

Η μεταμόρφωση του σαλονιού σας σε προσωπικό κινηματογράφο μόλις έγινε πιο εύκολη. Στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2023 στο Λας Βέγκας, η κατασκευάστρια εταιρεία προβολέων λέιζερ Awol Vision παρουσίασε μια καινοτομία στον τομέα του home entertainment: ένα νέο projector set ανάλυσης 4K με το όνομα Vanish.

Διαβάστε ακόμα: LG Signature OLED M3 - Η νέα 97άρα τηλεόραση συνδέεται ασύρματα με τα πάντα καθαρίζοντας το σαλόνι από τα καλώδια

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας επιχειρεί να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: διαθέτει τη δική του αναδιπλούμενη οθόνη.

Φυσικά, δεν χρειάζεστε οθόνη για να χρησιμοποιήσετε έναν προτζέκτορα λέιζερ, εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής. Εφόσον έχετε αρκετό χώρο στον τοίχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να παρακολουθήσετε ό,τι τηλεοπτική εκπομπή, ταινία ή παιχνίδι θέλετε.

Εικόνα

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο τις δυνατότητες ενός προβολέα υψηλής ποιότητας, χρειάζεστε μια οθόνη απόρριψης φωτός περιβάλλοντος (ALR), η οποία ενισχύει τη φωτεινότητα και την αντίθεση, ώστε τίποτα να μην φαίνεται ξεθωριασμένο.

Το Vanish έρχεται να δώσει λύση σ’ αυτήν ακριβώς τη λεπτομέρεια. Πλέον δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε οθόνη, καθώς ο νέος προβολέας της Awol Vision διαθέτη τη δική του.

Η τελευταία προσφορά της εταιρείας αποτελείται από τρία ξεχωριστά κομμάτια: έναν προβολέα λέιζερ LTV-3500 εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής, μια roll-up οθόνη 100 ή 120 ιντσών και ένα έξυπνο ντουλάπι με ενσωματωμένα ηχεία 36 watt.

Όταν θελήσετε να παρακολουθήσετε κάτι, ενεργοποιείτε το σετ και η οθόνη ανασηκώνεται από το πίσω μέρος του ντουλαπιού σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ αντίστοιχα εξαφανίζεται με τον ίδιο τρόπο όταν κλείσετε τη συσκευή. Η μόνη προϋπόθεση; Το δωμάτιό σας να έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει το «έπιπλο» μήκους περίπου τριών μέτρων.

Η ευκολία δεν είναι το μόνο που προσφέρει το Vanish. Ο προβολέας τριπλού λέιζερ LT-3500 είναι επίσης κορυφαίος. Διαθέτει φωτεινότητα 3.500 lumens NASI και πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

Εικόνα

Είναι επίσης συμβατό με βίντεο 4K, HDR 10+ και ενεργό 3D, σε περίπτωση που κάποτε το χρειαστείτε. Έχει επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεπεραστεί.

Εάν το Vanish είναι αυτό που ψάχνατε, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του ιστότοπου της AWOL Vision. Το πλήρες πακέτο με οθόνη 100 ιντσών διατίθεται προς 14.999 δολάρια, ενώ η έκδοση με οθόνη 120 ιντσών κοστίζει 15.999 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ