Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλει να «ξεφορτωθεί» τη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς στην προνομιακή τιμή των 42,5 εκατ. δολαρίων

Η βίλα της Τζένιφερ Λόπεζ στο Bel-Air του Μπέβερλι Χιλς μόλις έβαλε πωλητήριο για 42,5 εκατ. δολάρια. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, απέραντους κήπους, πισίνα, εξοχική κατοικία και ιδιωτική λίμνη.
Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλει να «ξεφορτωθεί» τη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς στην προνομιακή τιμή των 42,5 εκατ. δολαρίων

Παρά τα σχέδια για ανακαίνιση, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε τελικά να ξεφορτωθεί το ακίνητό της στο Bel-Air του Μπέβερλι Χιλς. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πουλά τη βίλα σε στυλ πολυτελούς γαλλικής αγροικίας για 42,5 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Μπιλ Γκέιτς - Κατέχει 275.000 στρέμματα γεωργικής γης σε 19 πολιτείες των ΗΠΑ - Ξεπερνά σε έκταση τη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η JLO είχε αγοράσει το κτήμα το 2016 από τη διάσημη συνάδελφό της Σίλα Γουόρντ. Εκείνη την εποχή, η Λόπεζ έριξε 28 εκατ. δολάρια για το συγκρότημα της Καλιφόρνια, άρα με την παρούσα πώληση στη ζητούμενη τιμή, το κέρδος της θα είναι σχεδόν διπλάσιο.

Εικόνα

Η έκταση των οκτώ στρεμμάτων περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία εννέα υπνοδωματίων, μια εξοχική κατοικία, μια πισίνα υπερχείλισης και τεράστιους κήπους. Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη λίμνη με τη δική της αμμώδη παραλία και ένα υπαίθριο αμφιθέατρο 100 ατόμων.

Εικόνα

Η κατοικία, που χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Σάμιουελ Μαρξ, χρωστάει την ευρωπαϊκή της όψη σε υλικά όπως ανάγλυφη πέτρα, τούβλο και ανακυκλωμένο ξύλο. Εσωτερικά, οι χώροι διαβίωσης έχουν μια μοντέρνα αίσθηση αγροικίας με κρεμ εκτεθειμένα δοκάρια οροφής, ατσάλινα παράθυρα και ρουστίκ τόνους.

Εικόνα

Στο κεντρικό επίπεδο, υπάρχει ένα οικογενειακό δωμάτιο κι ένα καθιστικό δύο επιπέδων με δικό του μπαρ και τζάκι. Περιλαμβάνεται επίσης μια επίσημη τραπεζαρία, εκτός από την κουζίνα του σεφ που είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο χώρο πρωινού και έναν κομψό πολυέλαιο.

Εικόνα

Η κύρια σουίτα είναι εξίσου θεαματική. Στην πραγματικότητα, δημιουργεί τη δική της πτέρυγα σε συνδυασμό με μια βιβλιοθήκη, καμαρίνια, ένα μπάνιο και πρόσβαση σε μια ιδιωτική βεράντα.

Εικόνα

Φυσικά, το αρχοντικό συνοδεύεται από αξιοζήλευτες ανέσεις: μια αίθουσα μασάζ, έναν ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα προβολής 30 θέσεων.

Εικόνα

Στην πίσω αυλή, υπάρχει υπαίθριο καθιστικό με δικό του τζάκι, βιολογικός λαχανόκηπος και ένα παραμυθένιο κιόσκι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Carolwood Estates που έχει αναλάβει την πώληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ