Game of Thrones: Μια βίλα εμπνευσμένη από τη σειρά «Game of Thrones» έχει το δικό της Σιδερένιο Θρόνο

Μια βίλα στο Μπέβερλι Χιλς που μοιάζει να βγήκε από τη σειρά «Game of Thrones» και τις ταινίες του Χάρι Πότερ βγήκε προς πώληση για 22 εκατ. δολάρια. Το ιδιόμορφο παλάτι 1.390 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει γοτθικό ύφος που μοιάζει να ξεπήδησε από τη φαντασία αλλά και ένα αντίγραφο του Iron Throne της δημοφιλούς σειράς.
Game of Thrones: Μια βίλα εμπνευσμένη από τη σειρά «Game of Thrones» έχει το δικό της Σιδερένιο Θρόνο

Το Χόλιγουντ αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή το Χόλιγουντ; Στην περίπτωση αυτής της εκθαμβωτικής βίλας στο Μπέβερλι Χιλς συμβαίνει το δεύτερο, καθώς φαίνεται κατάφορα ότι αντλεί έμπνευση από τη σειρά «Game of Thrones» και μοιάζει να βγήκε από τις αφηγήσεις του δημιουργού της, George R.R. Martin.

Διαβάστε ακόμα: George R.R. Martin - Ο συγγραφέας του Game of Thrones δώρισε 5 εκατ. δολάρια στο Πανεπιστήμιο Northwestern για νέους φοιτητές

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια και περίπου 4 εκατ. δολάρια για να μεταμορφωθεί το σπίτι στο ιδιόμορφο ανάκτορο που είναι σήμερα. Τον περασμένο Οκτώβριο, οι ιδιοκτήτες της έπαυλης, Ρόμπερτ και Κρίσταλ Ριβάνι, άρχισαν να νοικιάζουν το ακίνητο για 150.000 δολάρια το μήνα, του οποίου η διακόσμηση μοιάζει με ένα κοκτέιλ σκηνικών από το «Game of Thrones» και τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Εικόνα

Πλέον, το αρχοντικό, που βρίσκεται στο 9 Beverly Ridge Terrace, διατίθεται προς πώληση για 22 εκατ. δολάρια και η σημερινή του μορφή είναι ιδανική για όποιον θα απολάμβανε να ζει σαν σε μεσαιωνικό θρύλο.

Εικόνα

Το ακίνητο απλώνεται σε 1,7 στρέμματα, η κύρια κατοικία του εκτείνεται σε 1.390 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια. Χτίστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, τον επιχειρηματία Ντέιβις Γκέμπια, το 2014, με γνώμονα τα γοτθικά γούστα της γυναίκας του (Κάρλτον Γκέμπια των «Real Housewives of Beverly Hills»), αλλά και τη δική του κλίση στον ιταλικό ρομαντισμό. Και σύμφωνα με τη Wall Street Journal, Οι Ριβάνι λάτρεψαν την αυθεντική αισθητική του σπιτιού μόλις το είδαν.

Εικόνα

«Το να συναντάς αυτό το στυλ σπιτιού στο Λος Άντζελες ήταν μοναδικό. Μοιάζει περισσότερο με κάστρο στη Σκωτία ή στο Λονδίνο», αναφέρει ο Ράιαν Ριβάνι στο δημοσίευμα.

Έπειτα από το διαζύγιο Γκέμπια, το ακίνητο εισήχθη αρχικά στην αγορά, το 2018, για 22 εκατ. δολάρια και υποβλήθηκε σε αρκετές μειώσεις τιμών προτού το αγοράσουν οι Ριβάνι.

Εικόνα

Ενώ η διακοσμητική πέτρινη πρόσοψη του αρχοντικού με περίπλοκα σκαλίσματα και αψιδωτά παράθυρα είναι σχεδιαστικές ιδέες των Γκέμπια, οι Ριβάνι έχουν επαναπροσδιορίσει ολόκληρη την ιδιοκτησία αντικατοπτρίζονας τις εμμονές τους με τον Χάρι Πότερ και το «Game of Thrones».

Εικόνα

Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα με πολύχρωμα λουλούδια και μεσαιωνικού τύπου αγάλματα πλαισιώνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος του εξωτερικού χώρου.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν μια «Μεγάλη Αίθουσα» με ύψος που ξεπερνά τα 10 μέτρα, θολωτές οροφές, κουζίνα σεφ, ένα κατάφυτο δωμάτιο, προσαρμοσμένο μπαρ, ένα σπα και οικογενειακό δωμάτιο που μοιάζει με εσωτερικό κήπο.

Ένα γιγάντιο αντίγραφο του Σιδερένιου Θρόνου που εμφανίζεται στο «Game of Thrones» και μια αποθήκη, που μοιάζει με εκείνη από το Χόγκουαρτς, κάνουν επίσης τη διαφορά.

Εικόνα

Μια τελευταία λεπτομέρεια στο εσωτερικό που αξίζει αναφοράς: οι Ριβάνι πλήρωσαν 45.000 δολάρια για έναν τέμπλο περίπου 250 ετών από αυστριακή εκκλησία, το οποίο χρησιμοποίησαν ως κεφαλάρι στην κύρια κρεβατοκάμαρα.

Το εξωτερικό του σπιτιού στεγάζει επίσης μια πισίνα, χώρους υπαίθριου σαλονιού και ένα σκεπασμένο αίθριο, καθώς και ένα γήπεδο μπάσκετ και ένα υπόγειο γκαράζ με έξι αυτοκίνητα. Η γραφική θέα στα γύρω βουνά τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του σπιτιού συμβάλλει στην επιβλητικότητα του ακινήτου.

Εικόνα

Σύμφωνα πάντα με τη WSJ, οι Ριβάνι αποφάσισαν πέρυσι να νοικιάσουν το παλάτι τους, καθώς οι ίδιοι μετακόμισαν στο Μαϊάμι. Αν και φαίνεται ότι τελικά οδηγήθηκαν στην πώληση του ακινήτου, ο Ράιαν φαίνεται να μην έχει χάσει τους συναισθηματικούς του δεσμούς.

Εικόνα

«Πάντα λέω στην Κρίσταλ ότι θέλω να με θάψει σε αυτό το σπίτι», λέει. Ίσως αυτό να σημαίνει πως όποιος κι αν είναι ο νέος ιδιοκτήτης, ίσως οι Ριβάνι κάποια στιγμή επιστρέψουν με μια προσφορά για να το ξαναγοράσουν.

Εικόνα

Μέχρι τότε, οι επίδοξοι γόνοι των Ταργκάριεν , των Λάνιστερ, των Σταρκ ή όποιου άλλου οίκου του «Game of Thrones» ενδιαφέρονται για τον Σιδερένιο Θρόνο των Ριβάνι, μπορούν να επισκεφθούν την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Douglea Elliman, που έχει αναλάβει την πώληση,

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ