Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το «ιπτάμενο παλάτι» του που τον ταξίδεψε μέχρι τη Σαουδική Αραβία

Εκτός από τα τρελά νούμερα του συμβολαίου του με τη σαουδαραβική ομάδα Αλ Νασρ, έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος με τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στη Μέση Ανατολή. Κι αυτό γιατί το έκανε με στιλ, φέροντας το προσωπικό του τζετ, στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένειά του.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το «ιπτάμενο παλάτι» του που τον ταξίδεψε μέχρι τη Σαουδική Αραβία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε και επίσημα στο κοινό της νέας του ομάδας, της Αλ Νασρ, το απόγευμα της Τρίτης (4/1), γνωρίζοντας την αποθέωση. Χιλιάδες φίλοι του συλλόγου κατέκλύσαν το Al-Maktoum Stadium, προκειμένου να δουν από κοντά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να φορά την κιτρινομπλέ φανέλα και να δηλώνει έτοιμος να κατακτήσει τίτλους και στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμη: Salt Bae: Αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου US Open 2023 μετά τα καραγκιοζιλίκια στον τελικό του Μουντιάλ

Το συμβόλαιο του 37χρονου σούπερ σταρ θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά το ποσό «μαμούθ» των 500 εκατ. ευρώ. Στην όλη συμφωνία περιλαμβάνονται βεβαίως και η εκμετάλλευση του προφίλ του CR7 και τα εμπορικά έσοδα, με το «καθαρό» συμβόλαιό του να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως.

Εκτός από τα τρελά νούμερα του συμβολαίου του, έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος με τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στη Μέση Ανατολή. Κι αυτό γιατί το έκανε με στιλ, φέροντας το προσωπικό του τζετ, στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένειά του.

Δεν μιλάμε ασφαλώς για ένα απλό αεροπλάνο, αλλά για ένα «ιπτάμενο παλάτι», το οποίο προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επιβάτες του. Ο σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, μάς έδωσε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του αεροσκάφους, ανεβάζοντας στιγμές από το ταξίδι του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτές βλέπουμε μεταξύ άλλων πως υπάρχει ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι μέσα στο αεροσκάφος, προκειμένου το ζευγάρι να απολαύσει τον ύπνο του κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σε άλλες φωτογραφίες βλέπουμε να υπάρχουν τραπεζάκια και πολυθρόνες σε χρυσοκαφέ αποχρώσεις.

Με ένα τέτοιο ιδιωτικό τζετ, κάθε ταξίδι του Ρονάλντο γίνεται «παιχνίδι».