Ντουμπάι: Ο χρυσός καπουτσίνο των 25 ευρώ ξεπούλησε τις φετινές γιορτές

Ο χρυσός καπουτσίνο των 25 ευρώ σερβίρεται στο Ντουμπάι και οι πελάτες κάνουν ουρά για να τον δοκιμάσουν. Την ιδέα είχε πρώτο το ξενοδοχείο Burj  Al Arab, όπου πρόσθεσαν μια γενναιόδωρη ποσότητα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων στον εσπρέσο.
Ντουμπάι: Ο χρυσός καπουτσίνο των 25 ευρώ ξεπούλησε τις φετινές γιορτές

H ζεστή σοκολάτα, αλλά και ο καφές έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια των γιορτών. Λίγο το κρύο, λίγο οι επισκέψεις σε φίλους, μας κάνουν να επιζητούμε ένα ρόφημα. Πώς θα σας φαινόταν όμως η ιδέα ενός χρυσού καπουτσίνο;

Διαβάστε ακόμη: Knives Out: 450 εκατ. δολάρια πωλείται το ελληνικό ιδιωτικό νησί με το παλάτι της νέας ταινίας του Netflix - Κάτι όμως δεν πάει καλά

Μπορεί οι περισσότεροι να μην το είχατε σκεφτεί καν ότι υπάρχει. Στη Μέση Ανατολή, βέβαια, και πιο συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, σερβίρεται και έχει προκαλέσει ένα μικρό χαμό, με δεκάδες πελάτες να περιμένουν να το δοκιμάσουν. Την ιδέα την είχε πρώτο το ξενοδοχείο Burj Al Arab, το οποίο αφουγκράστηκε τις επιθυμίες των πολύ πλούσιων καλεσμένων του, οι οποίοι ήθελαν κάτι διαφορετικό.

Έτσι πρόσθεσαν μια γενναιόδωρη ποσότητα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων στον εσπρέσο και παρουσίασαν τον απόλυτο Χρυσό Καπουτσίνο. Φυσικά πάνω από τον εσπρέσο μπαίνει η κρέμα με το σχέδιο, καθώς και νιφάδες χρυσού, που απογειώνουν τον καφέ.

Δεν σερβίρεται, όμως, σκέτος. Όποιος τον παραγγείλει θα έχει κι ένα σοκολατένιο marshmallow, πασπαλισμένο με λεπτές νιφάδες χρυσού.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το σερβίτσιο στο οποίο έρχεται ο συγκεκριμένος καφές είναι ολόχρυσο. Το κόστος του είναι στα 25 ευρώ, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει γι’ αυτούς που θα τον παραγγείλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ