Έλον Μασκ: Βγάζει σε δημοπρασία περισσότερα από 800 έπιπλα και αντικείμενα από το αρχηγείο του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο

Pερισσότερα από 800 αντικείμενα και έπιπλα από τα γραφεία του Twitter στο Σαν φρανσίσκο αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία ο Έλον Μασκ. Η δημοπρασία με τίτλο «Surplus Corporate Office Assets of Twitter» που διεξάγεται μέσω της Heritage Global Partners, θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2023.
Έλον Μασκ: Βγάζει σε δημοπρασία περισσότερα από 800 έπιπλα και αντικείμενα από το αρχηγείο του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο

Σε μια άλλη απροσδόκητη κίνηση, ο Έλον Μασκ αποφάσισε να πουλήσει τα έπιπλα από τα κεντρικά γραφεία του Twitter. Έπειτα από εντολή του μεγιστάνα της τεχνολογίας, πρόκειται να διεξαχθεί μια ηλεκτρονική δημοπρασία για την εκκαθάριση των «πλεοναζόντων εταιρικών περιουσιακών στοιχείων» από τα γραφεία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμα: Το Twitter θα χάσει 32 εκατ. χρήστες έως το 2024

Αποτελούμενη από περισσότερα από 800 αντικείμενα, η πώληση θα περιλαμβάνει έπιπλα, αγάλματα με το λογότυπο του Twitter και γλυπτά σε σχήμα «@».

Άλλα διαθέσιμα είδη γραφείου περιλαμβάνουν έπιπλα επώνυμων σχεδιαστών, όπως καρέκλες, γραφεία, ακόμη και μηχανές εσπρέσο και ψυγεία σχεδιασμένα από την Eames.

Η δημοπρασία με τίτλο «Surplus Corporate Office Assets of Twitter» που διεξάγεται μέσω της Heritage Global Partners, θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου 2023.

Εικόνα
Το αρχηγείο του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο (Πηγή: Shutterstock) 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα που θα αγοραστούν από πλειοδότες θα πρέπει να διεκδικηθούν από τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.