IKEA και Sonos προσθέτουν στη σειρά SYMFONISK ένα κομψό WiFi ηχείο-φωτιστικό δαπέδου

Μια νέα προσθήκη στη σειρά SYMFONISK παρουσιάζουν IKEA και Sonos. Πρόκειται για ένα επιδαπέδιο WiFi ηχείο-φωτιστικό που χρησιμοποιεί κάθετο χώρο ως μια πιο επιβλητική μονάδα ήχου.
IKEA και Sonos προσθέτουν στη σειρά SYMFONISK ένα κομψό WiFi ηχείο-φωτιστικό δαπέδου

Από κορνίζες που λειτουργούν ως μονάδες ήχου έως ευέλικτα ηχεία ραφιών, η IKEA και η Sonos έχουν αποκαλύψει πολλά καινοτόμα προϊόντα από το 2019 που ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Μεταξύ αυτών ήταν το ηχείο-φωτιστικό SYMFONISK, μια επιτραπέζια μονάδα με δυνατότητα επιλογής μεταξύ γυαλιού και υφάσματος στο «καπέλο» της λάμπας.

Διαβάστε ακόμα: TreSound1 - Το φορητό Bluetooth ηχείο της Trettitre είναι το Stradivarius του home entertainment

Τώρα, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει μια νέα, ψηλότερη προσθήκη στη σειρά SYMFONISK. Το ηχείο αποτελεί πλέον μέρος ενός επιδαπέδιου φωτιστικού, που χρησιμοποιεί κάθετο χώρο ως ένα πιο επιβλητικό έπιπλο που διαθέτει μονάδα ήχου.

Εικόνα

Δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου τους, το ηχείο στέκεται στην κορυφή ενός τρίποδου που έχει ως βάση έναν κυκλικό δίσκο.

Εικόνα

Κομψή από μόνη της, η απόχρωση στο επάνω μέρος της μονάδας ηχείων Sonos προσφέρει επίσης μια νέα αισθητική, κατασκευασμένη από μπαμπού με υποδοχές που εκπέμπουν φως, αν και οι εναλλακτικές επιλογές απόχρωσης θα πωλούνται ξεχωριστά.

Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς SYMFONISK, το ηχείο-φωτιστικό δαπέδου συνδέεται μέσω Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική ή podcast χωρίς να χρειάζεστε το τηλέφωνό σας κοντά.

Εικόνα

Με τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στα 250 ευρώ, το νέο ηχείο-φωτιστικό δαπέδου SYMFONISK θα είναι διαθέσιμο από την ΙΚΕΑ πιθανότατα από τον Ιανουάριο. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον αμερικανικό ιστότοπο της IKEA.