Πόσο θα σας κόστιζε αν ζούσατε όπως η Έμιλι στο Παρίσι

Εν αναμονή της τρίτης σεζόν της σειράς «Emily in Paris» στο Netflix, προσπαθήσαμε να να υπολογίσουμε πόσο θα κόστιζε να ζούσατε σαν την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν το σενάριό της γινόταν πραγματικότητα.
Πόσο θα σας κόστιζε αν ζούσατε όπως η Έμιλι στο Παρίσι

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Emily in Paris» έρχεται στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου και είμαστε έτοιμοι να μπούμε ξανά στον κόσμο της Έμιλι Κούπερ και των φανταχτερών περιπετειών της στην πόλη του Φωτός. Βέβαια, αν και η σειρά έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό της πλατφόρμας με τη νέα ζωή της Αμερικανής στο Παρίσι, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν το σενάριό της γινόταν πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμη: Τζέιμς Μποντ: Οι φήμες λένε με σιγουριά ότι ο επόμενος 007 θα είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Τι εννούμε; Ότι θα ήταν δύσκολο για κάποιον να μετακομίσει στην γαλλική πρωτεύουσα και να ακολουθήσει το lifestyle της Έμιλι Κούπερ. Έχετε άραγε αναρωτηθεί πόσο θα σας κόστιζε αν αποφασίζατε να κάνετε τη ζωή της; Σύμφωνα με το bramleys και την έρευνα που διεξήγαγε θα χρειαζόσασταν περίπου 135.000 ευρώ το χρόνο.

Ζώντας σαν την Έμιλι στο Παρίσι

Αν και το κόστος της διαμονής στο Παρίσι είναι αρκετά ακριβό, φαίνεται πως δεν είναι το μεγαλύτερο έξοδο της Έμιλι. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη του bramleys, η πρωταγωνίστρια ξοδεύει 20.400 ευρώ το χρόνο για το ενοίκιο του διαμερίσματός της, δηλαδή 1.700 ευρώ τον μήνα. Υψηλό ποσό μεν, αληθινό δε, θα μπορούσε να πει κανείς, μιας και τη βλέπουμε να μένει στο 5ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, πάνω στην Place de l' Estrapade.

Επίσης, θα χρειαζόταν 898 ευρώ για ρεύμα και φυσικό αέριο, 730 ευρώ για τα εισιτήριά της, 912 ευρώ για τα πρωινά της, 5.475 ευρώ για το μεσημεριανό της όλη τη χρονιά και 10.950 ευρώ για τα εστιατόρια που επισκέπτεται τα απογεύματα. Σε αυτά να προσθέσουμε και την ασφάλεια υγεία της που θα έφτανε τα 480 ευρώ. Το μεγαλύτερο έξοδο όμως αφορά τα ρούχα της, καθώς τη βλέπουμε να φορά πάντα την τελευταία λέξη της μόδας.

Έτσι, η Έμιλι Κούπερ θα χρειαζόταν περίπου 94.000 ευρώ τον χρόνο για ρούχα και αξεσουάρ, κάτι που θα την έβγαζε εντελώς εκτός μπάτζετ. Λαμβάνοντας υπόψη τη δουλειά της Έμιλι στη σειρά, όπου εργάζεται ως social media strategist σε ένα πρακτορείο μάρκετινγκ, η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να εισπράτει περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ξοδεύει σχεδόν 75.000 ευρώ περισσότερα από αυτά που θα χάλαγε. Δεν βγαίνουν οι αριθμοί παιδιά. Γι’ αυτό άλλωστε και μιλάμε για σενάριο μιας σειράς και όχι για πραγματικότητα.