Τζέιμς Μποντ: Οι φήμες λένε με σιγουριά ότι ο επόμενος 007 θα είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο Instagram αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κούρσα της διαδοχής έχει λάβει τέλος. Ισχυρίζονται μάλιστα ότι ο νέος πρωταγωνιστής θα αποκαλυφθεί με ένα τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του επόμενου έτους.
Τζέιμς Μποντ: Οι φήμες λένε με σιγουριά ότι ο επόμενος 007 θα είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μόλις τώρα, ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι ούτε ο Ίντρις Έλμπα ούτε ο Τομ Χάρντι, όπως -άτυπα τουλάχιστον- ήθελαν οι φήμες ως διαδόχους του Ντάνιελ Γκρεγκ στις ταινίες του 007. Το όνομα που με σιγουριά φαίνεται να προκύπτει τώρα, είναι εκείνο του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Διαβάστε ακόμα: 60 χρόνια Τζέιμς Μποντ - Η Black Tomato λανσάρει ιδιωτικά ταξίδια πολυτελείας για 60 τυχερούς στα μέρη που γυρίστηκαν οι ταινίες

Μετά την ανακοίνωση το 2020 ότι το «No Time To Die» θα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του υπερκατασκόπου, οι εικασίες φούντωσαν σε μέγεθος τσουνάμι για το ποιος θα παραλάβει τη σκυτάλη σε ένα από τα πιο διάσημα και εμβληματικά franchise του Χόλιγουντ.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, οι φήμες γίνονται ολοένα και εντονότερες, με την πλειονότητά τους να δείχνει προς την κατεύθυνση του νεαρού ηθοποιού.

Ο 32χρονος Βρετανός είναι περισσότερο γνωστός για τις εμφανίσεις του σε ταινίες όπως οι «Kick-Ass» και «Avengers: Age of Ultron», όπου έπαιξε τον ρόλο του Pietro, γνωστού και ως Quicksilver. Τελευταία μάλιστα εμφανίστηκε ως ένας από τους κύριους χαρακτήρες στην ταινία «Bullet train», συμπρωταγωνιστώντας με τον Μπραντ Πιτ.

Μία από τις πιο δημοφιλείς πηγές ειδήσεων για διασημότητες, ο λογαριασμός Deuxmoi στο Instagram, ανάρτησε πρόσφατα την είδηση, καθώς ανέφερε ότι μια ανώνυμη πηγή ανέφερε στην πλατφόρμα ότι «ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα είναι ο επόμενος Μποντ» και ότι ένα «μίνι- τρέιλερ με τον ίδιο να εμφανίζεται στο διάσημο πλάνο του Μποντ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο/Απρίλιο του 2023 για να τον ανακοινώσει στον ρόλο».

Αν και αυτή η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τους υπέυθυνους του franchise του Τζέιμς Μποντ, μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ο Τέιλορ-Τζόνσον όντως θα παραγγέλνει το μαρτίνι του κουνημένο και όχι χτυπημένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ