Κώστας Τσιμίκας: Ζει το όνειρό του στις Μαλδίβες οδηγώντας μια Lamborghini Huracan Evo Spyder αξίας 200.000 ευρώ

Ο Κώστας Τσιμίκας πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram που μας έκαναν να ζηλέψουμε. Ο μπακ της Λίβερπουλ βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι τις Μαλδίβες όπου οδήγησε και ένα ονειρικό αυτοκίνητο: μια Lamborghini Huracan Evo Spyder αξίας σχεδόν 200.000 ευρώ.
Κώστας Τσιμίκας: Ζει το όνειρό του στις Μαλδίβες οδηγώντας μια Lamborghini Huracan Evo Spyder αξίας 200.000 ευρώ

Την ώρα που κάποιοι από τους συμπαίκτες στη Λίβερπουλ του δίνουν τις δικές τους «μάχες» στα γήπεδα του Κατάρ ενόψει του 2022 FIFA World Cup, o Κώστας Τσιμίκας απολαμβάνει μερικές ημέρες μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έτσι βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι τις Μαλδίβες, όπου τον είδαμε να κάνει μπάνια στη θάλασσα, extreme sports και ιππασία.

Διαβάστε ακόμη: Kylian Mbappe - Έχει ένα γκαράζ γεμάτο πανάκριβα αυτοκίνητα που δεν μπορεί να οδηγήσει

Ο μπακ της ομάδας του Λίβερπουλ φροντίζει να ανεβάζει στιγμές από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ σε μία από αυτές τον είδαμε να οδηγεί και ένα ονειρικό αυτοκίνητο.

Μιλάμε φυσικά για την Lamborghini Huracan Evo Spyder αξίας σχεδόν 200.000 ευρώ.

Εικόνα

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κινητήρα V10 5,2 λίτρων με ισχύ 640 ίππων και διαθέτει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η τελική ταχύτητα είναι στα 325 km/h, ενώ μπορεί να πιάσει τα 100 km/h σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα.

Η διθέσια Lamborghini που είδαμε να οδηγάει ο Τσιμίκας ήταν σε μπλε χρώμα, με ανοιγόμενη οροφή, με τον ίδιο να ποζάρει τόσο στο τιμόνι της, όσο και έξω από αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ