Stranger Things και SPALDING συνεργάζονται σε μια συλλογή με limited edition μπάλες μπάσκετ εμπνευσμένες από τη σειρά

H SPALDING και το «Stranger Things» συνεργάζονται για μια limited edition συλλογή με μπάλες μπάσκετ εμπνευσμένες από την τηλεοπτική σειρά, η τελευταία σεζόν της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2013.
Stranger Things και SPALDING συνεργάζονται σε μια συλλογή με limited edition μπάλες μπάσκετ εμπνευσμένες από τη σειρά

Τον Ιούλιο του 2016, το Netflix άλλαξε την κουλτούρα των τηλεοπτικών σειρών αλλά και των νοσταλγικών τάσεων με την τεράστια επιτυχία του «Stranger Things». Σήμερα, τέσσερις σεζόν μετά, με την πέμπτη και τελευταία να ξεκινά γυρίσματα την επόμενη χρονιά, το «Stranger Things» έρχεται να συνεργαστεί με το μεγαλύτερο όνομα στον εξοπλισμό μπάσκετ, τη SPALDING.

Διαβάστε ακόμα: Upside Down Xbox Series S - Η νέα κονσόλα της Microsoft είναι φόρος τιμής στη σειρά Stranger Things του Netflix

Η νέα limited edition συλλογή περιλαμβάνει τέσσερις μπάλες μπάσκετ και δεν κάνει μνεία μόνο στην τηλεοπτική σειρά αλλά και στην ιστορία της SPALDING.

Κατασκευασμένη με τις ακριβείς προδιαγραφές όπως οι μπάλες από το 1986, τη χρονιά που λαμβάνει χώρα η σεζόν 4, η μπάλα εσωτερικού χώρου Top-Flite 100 είναι η ίδια που χρησιμοποιούσε η ομάδα μπάσκετ του Γυμνασίου του Χόκινς στο σόου αλλά και το μοντέλο που βοήθησε τη SPALDING να κλείσει τη συμφωνία ως επίσημος προμηθευτής του NBA, το 1983.

Εικόνα

Ανάμεσα στις άλλες μπάλες μπάσκετ είναι μία εμπνευσμένη από τα ζάρια του παιχνιδιού Dungeons & Dragons που έπαιζαν τα μέλη του Hellfire Club στην τελευταία σεζόν, μία με τα χρώματα και τη μασκότ του Γυμνασίου Hawkins, και μια μπάλα με θέμα την Καλιφόρνια και την αναγραφή «Greetings from the Upside Down» στο πλάι.

Εικόνα

Οι μπάλες μπάσκετ «Stranger Things» θα βρίσκονται προς πώληση στον ιστότοπο της SPALDING από τις 13 Νοεμβρίου, και κοστίζουν 40 δολάρια η καθεμία, εκτός από την Top-Flite 100, η τιμή της οποίας ανέρχεται στα 150 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ