Στιβ ΜακΚουίν: Το παραθαλάσσιο καταφύγιο του «βασιλιά του cool» στο Μαλιμπού μόλις βγήκε στην αγορά για 17 εκατ. δολάρια

Το πρώην καταφύγιο του ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν στην παραλία του Μαλιμπού βγαίνει στην αγορά για 17 εκατ. δολάρια. Η κομψή παραθαλάσσια κατοικία 403 τετραγωνικών μέτρων έχει υποστεί εκτεταμένη ανακαίνιση και στους δύο ορόφους της περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.
 Στιβ ΜακΚουίν: Το παραθαλάσσιο καταφύγιο του «βασιλιά του cool» στο Μαλιμπού μόλις βγήκε στην αγορά για 17 εκατ. δολάρια

Αβίαστα cool. Αυτή είναι η έκφραση που περιγράφει τον αείμνηστο θρύλο του Χόλιγουντ, Στιβ ΜακΚουίν, αλλά ίσως να είναι και ο κατάλληλος χαρακτηρισμός για τη βίλα στο Μαλιμπού που αποτελούσε κάποτε το καταφύγιό του. Το ακίνητο στη Νότια Καλιφόρνια που μοιραζόταν ο ΜακΚουίν με τη σύζυγό του Άλι Μακ Γκρόου, βγήκε πρόσφατα προς πώληση.

Διαβάστε ακόμα: Stranger Things - Η βίλα του κακού πνεύματος Βέκνα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix μόλις έβαλε πωλητήριο

Σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία, ο γιος του ΜακΚουίν, Τσαντ, πούλησε το σπίτι μπροστά στον ωκεανό τον Ιούλιο του 2020. Στη συνέχεια άλλαξε χέρια ξανά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όταν ο σημερινός ιδιοκτήτης και τραγουδοποιός Αμάρ Μαλίκ αγόρασε το ακίνητο στην οδό Victoria Point για 8,35 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Wall Street Journal.

Εικόνα

Ο Μαλίκ, μαζί με τη σύντροφό του, Τσίνα Μπάρνταρσον, ξόδεψε ένα επταψήφιο ποσό για να ανακαινίσει την πρώην κατοικία του «βασιλιά του cool», η οποία είναι σκαρφαλωμένη σε ένα πρανές, προσφέροντας απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Εικόνα

Σήμερα, η αισθητική του σπιτιού είναι υπερσύγχρονη, με τεράστιες συρόμενες πόρτες, παράθυρα με μαύρο πλαίσιο και πλούσια ξύλινη επένδυση. Αν πάντως θέλετε να πάρετε μια γεύση του πώς έμοιαζε το σπίτι πριν, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Εικόνα

Λόγω της παραθαλάσσιας θέσης του, το ακίνητο διαθέτει μερικές πρακτικές προσθήκες, όπως μια αποθήκη με άφθονο χώρο για τις σανίδες του σερφ, μια ιδιωτική σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στην παραλία, δύο υπαίθρια ντους και πολλά καταστρώματα που προσφέρουν απέραντη θέα στον ωκεανό.

Εικόνα

Στα 403 τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Στο κύριο επίπεδο βρίσκεται μια φωτεινή και ευάερη κουζίνα του σεφ με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και μια επιτοίχια κάβα, μια ανοιχτή τραπεζαρία και ένα σαλόνι που βλέπουν απευθείας στον Ειρηνικό.

Εικόνα

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται η κύρια σουίτα. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με ξύλινη επένδυση, τζάκι, μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό και μπάνιο που μοιάζει με σπα.

Εικόνα

Η τιμή πώλησης της κατοικίας έχει οριστεί στα 16,9 εκατ. δολάρια και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αγγελία με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Coldwell Banker Realty που έχει αναλάβει την πώληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ