Stranger Things: Η βίλα του κακού πνεύματος Βέκνα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix μόλις έβαλε πωλητήριο

Το Vecna's Lair, το «Stranger Things» Creel House, μόλις βγήκε στην αγορά για 1,5 εκατομμύρια δολάρια Η καταχώριση λέει ότι ο προηγούμενος κάτοικος του τρίτου ορόφου του κτιρίου έχει μεταφερθεί ωστόσο όλα τα κακά πρέπει να έχουν σπίτι, σωστά;
Stranger Things: Η βίλα του κακού πνεύματος Βέκνα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix μόλις έβαλε πωλητήριο

Αν και δεν υπάρχουν πολλά να ζηλέψουμε από την εφιαλτική ιστορία του Βίκτορ Κριλ στην τέταρτη σεζόν της σειράς «Stranger Things» στο Netflix, η γοτθική βικτοριανή βίλα στην οποία έμενε αυτός και η οικογένειά του -πριν, φυσικά, τις υποτιθέμενες δολοφονίες- ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Διαβάστε ακόμα: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»

Τώρα, το πραγματικό ακίνητο που εμφανίστηκε στη σειρά ως η ανατριχιαστική κατοικία του Κριλ και φωλιά του κακού πνεύματος Βέκνα, βγαίνει στην αγορά ψάχνοντας νέο ιδιοκτήτη.

Εικόνα

Η κατοικία βρίσκεται στη Ρώμη της Τζόρτζια και όχι, φυσικά, στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα όπου διαδραματίζεται η υπόθεση του «Stranger Things».

Εικόνα

Χτισμένη το 1882 από τον συνταγματάρχη Χάμιλτον Γιάνσεϊ είναι «τοπικά γνωστή ως Claremont House λόγω ενός bed-and-breakfast ξενοδοχείου που λειτουργούσε εκεί για πολλά χρόνια», δήλωσε στον ιστότοπο Mansion Global ο πράκτορας Τζεμπ Αρπ του μεσιτικού γραφείου Toles, Temple & Wright που έχει αναλάβει την πώληση.

Εικόνα

Σύμφωνα με δημόσια αρχεία, πουλήθηκε αργότερα ως ιδιωτική κατοικία το 2019 για 350.000 δολάρια. Σήμερα, μετά τις πολλές εμφανίσεις του στην οθόνη, το ακίνητο των 557 τετραγωνικών μέτρων προσφέρεται έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων.

Εικόνα

«Το να βλέπουμε το σπίτι να μεταμορφώνεται όχι μία, αλλά δύο φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν συναρπαστικό για την πόλη μας. Όχι μόνο οι επόμενοι ιδιοκτήτες θα αγοράσουν ένα κομμάτι της ιστορίας, αλλά και ένα κομμάτι της ποπ κουλτούρας», αναφέρεται στην αγγελία πώλησης.

Εικόνα

Παρά την απειλητική αναμόρφωση κατά τη διάρκεια της παραγωγής, το αρχοντικό έχει ανακαινιστεί προσεκτικά και περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια και επτά μπάνια.

Εικόνα

Το εσωτερικό, διαθέτει πρωτότυπα χαρακτηριστικά και αντικείμενα, όπως έναν προσαρμοσμένο μπουφέ, χρηματοκιβώτιο αντίκα στον τοίχο, ακόμη και ένα ουρητήριο από χυτοσίδηρο. Υπάρχει επίσης ένας ανεξάρτητος ξενώνας που βρίσκεται ακριβώς πίσω, σε περίπτωση που οι νέοι ιδιοκτήτες χρειαστούν ένα μέρος να κρυφτούν από τυχόν αναπάντεχες συναντήσεις.

Εικόνα

Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως και τώρα διαθέτει ολοκαίνουργιες συσκευές, προσαρμοσμένα ντουλάπια, ένα κεντρικό πάγκο εργασίας από μαύρο μάρμαρο και ένα δωμάτιο-ντουλάπα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η επίσημη τραπεζαρία και το μπαρ. Είναι επίσης το σημείο όπου στη σειρά επιστημονικής φαντασίας είδαμε τη γυναίκα του Κριλ, Βικτόρια, να δολοφονείται φρικτά.

Εικόνα

Φυσικά, η πιο διάσημη τοποθεσία γυρισμάτων από όλες είναι η σοφίτα του σπιτιού, γνωστή και ως η φωλιά του Βέκνα. Η καταχώριση σημειώνει ότι αυτός ο χώρος είναι ημιτελής και ότι «ο προηγούμενος κάτοικος του τρίτου ορόφου έχει μετακομίσει». Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζουν.

Εικόνα

Πάντως, για να μην σας τρομάξουμε περεταίρω με δικές μας εικασίες, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το ακίνητο με μια περιήγηση στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Temple & Wright.