Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»

Το πρώην ρετιρέ της πρωταγωνίστριας της σειράς «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, στη Νέα Υόρκη θα μπορούσε να είναι δικό σας για 5,5 εκατ. δολάρια. Η κατοικία εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει μια μεγάλη, διαμορφωμένη ταράτσα με θέα στο Empire State Building.
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πωλητήριο στο νεοϋορκέζικο ρετιρέ που κάποτε ανήκε στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City»

Ίσως να μην υπάρχει ακίνητο με πιο νεοϋορκέζικο χαρακτήρα από ένα ρετιρέ που ανήκε στο παρελθόν στην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Και ναι, αν αναρωτιέστε, διαθέτει στην πραγματικότητα ένα δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζήλευε ακόμη και η ηρωίδα της σειράς, Κάρι Μπράντσοου.

Διαβάστε ακόμα: Φράνσις Φορντ Κόπολα - Πωλείται το ιδιωτικό νησί Corla Caye στη Μπελίζ με το ξενοδοχείο του θρυλικού σκηνοθέτη

Το διαμέρισμα που κάποτε αποτελούσε το σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Collect Pond House, στο νούμερο 366 της λεωφόρου Broadway, στην Tribeca. Ωστόσο, τόσο η κατοικία όσο και ολόκληρο το κτίριο έχουν ανακαινιστεί εκτενώς από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έζησε εκεί, τη δεκαετία του '90.

Εικόνα

Ενωμένο με μια δεύτερη μονάδα κάτω από το αρχικό ρετιρέ, το εξαιρετικά κομψό duplex διαθέτει τώρα τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια στα δύο του επίπεδα, καθώς και μια εκπληκτική βεράντα στον τελευταίο όροφο 93 τετραγωνικών μέτρων για χαλάρωση με θέα το Empire State Building.

Εικόνα

Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν μινιμαλιστικό design και είναι διακοσμημένοι με μερικές εντυπωσιακές λεπτομέρειες, συνδυασμένες αρμονικά με εκείνες που παραπέμπουν στην προέλευση του κτιρίου του 20ού αιώνα.

Εικόνα

Υπάρχουν πλούσια ξύλινα δάπεδα παντού, ψηλές οροφές ύψους τριών μέτρων και ένας συνδυασμός 26 συνολικά παραθύρων με ξύλινο σκελετό και τοξωτά παράθυρα.

Εικόνα

Στο δεύτερο όροφο, ένα τεράστιο υπέροχο δωμάτιο συνδυάζεται με το σαλόνι και την τραπεζαρία. Εν τω μεταξύ, η κουζίνα φωτίζεται από μια σειρά από φεγγίτες και έχει εξοπλιστεί με προσαρμοσμένα ντουλάπια, κορυφαίες συσκευές και μια άνετη αίθουσα πρωινού. Στο σπίτι, επίσης, υπάρχει γραφείο με πλήρες μπάνιο.

Εικόνα

Στο χαμηλότερο επίπεδο περιλαμβάνονται τρία υπνοδωμάτια, με ένα δωμάτιο που έχει διαμορφωθεί ως κινηματογράφος και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως τέταρτο. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της κύριας σουίτας είναι το τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα, ειδικά κατασκευασμένο, φυσικά, με άφθονο ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για όλα τα Manolo Blahniks σας.

Εικόνα

Στον τελευταίο όροφο, ακριβώς πάνω από τη σκάλα, βρίσκεται η βεράντα, η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Stephen Wanta. Η υπαίθρια όαση προσφέρει θέα 360 μοιρών στην πόλη και μια υπαίθρια κουζίνα.

Εικόνα

Στην τιμή των 5,5 εκατ. δολαρίων, το πρώην ρετιρέ της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα μπορούσε να γίνει δικό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Corcoran Group που έχει αναλάβει την πώληση και να επικοινωνήσετε με τους πράκτορές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ