Έλον Μασκ: Φόρεσε αποκριάτικη στολή 7.500 δολαρίων σε Halloween party και ετοιμάζεται για 3.500 απολύσεις στο Twitter

Έλον Μασκ: Φόρεσε αποκριάτικη στολή 7.500 δολαρίων σε Halloween party και ετοιμάζεται για 3.500 απολύσεις στο Twitter

Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, εμφανίστηκε στο Halloween Bash, το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι της Χάιντι Κλουμ, φορώντας μια στολή αξίας 7.500 δολαρίων. Ήταν η καταλληλότερη αμφίεση για την ενσάρκωση του κακού, σύμφωνα με τους haters του δισεκατομμυριούχου, καθώς ο Μασκ ετοιμάζεται για πογκρόμ απολύσεων στο Twitter.

Διαβάστε ακόμα: Η ηγεσία, ο «δαίμονας» Έλον Μασκ και οι «περιττές» εταιρικές πρακτικές

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX προμηθεύτηκε τη αποκριάτικη δερμάτινη πανοπλία με το όνομα «Devil's Champion» από το θρυλικό κατάστημα κοστουμιών της Νέας Υόρκης, Abracadabra.

Εικόνα

Φορώντας την πανάκριβη κόκκινη στολή σε στυλ Σαμουράι, ο Μασκ εμφανίστηκε στο πάρτι συνοδεύοντας τη μητέρα του, Μέι Μασκ. Φυσικά, δεν μπόρεσε να επισκιάσει την οικοδέσποινα και αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια του Halloween, Χάιντι Κλουμ, ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κατέβαλε σοβαρή προσπάθεια.

Ο Μασκ θα μπορούσε να έχει νοικιάσει το αποκριάτικο κοστούμι για 1.000 δολάρια, επέλεξε ωστόσο να το αγοράσει, μια μάλλον λογική κίνηση για κάποιον που διαθέτει καθαρή περιουσία 209 δισ. δολαρίων (σύμφωνα με το Forbes).

Η εμφάνιση του νέου διευθύνοντα συμβούλου του Twitter πυροδότησε, όπως ήταν φυσικό, την οργή των χρηστών της πλατφόρμας που απέκτησε πρόσφατα για 44 δις. δολάρια.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Ο Έλον Μασκ είναι κυριολεκτικά στολισμένος στα Κόκκινα όπως ο διάβολος, έχει ζωγραφισμένο τον Σατανά στο στήθος και έναν ανάποδο σταυρό στην πλάτη του. Αυτός ο πομπώδης τύπος είναι κυριολεκτικά το θηρίο του Αντίχριστου και το διαφημίζει».

Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στο σχέδιο του Μασκ να απολύσει σχεδόν το 25% του ανθρώπινου δυναμικού των 7.500 ατόμων που εργάζονται αυτή της στιγμή στο Twitter: «Ο Έλον Μασκ, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη τα κεντρικά γραφεία της νέας εταιρείας του στη Νέα Υόρκη, εμφανίζεται με πανοπλία 7.500 δολαρίων στο Halloween bash της Χάιντι Κλουμ καθώς ετοιμάζεται να απολύσει σχεδόν 2.000 υπαλλήλους του Twitter».

Ο ίδιος ο Μασκ από την άλλη, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα πικρόχολα σχόλια προς το πρόσωπό του, τα οποία φαίνεται να πληθαίνουν τελευταία. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να προχωρήσει σε περικοπή όχι 2.000 αλλά 3.500 θέσεων εργασίας. Αυτό σημαίνει πως οι μισοί σχεδόν εργαζόμενοι του Twitter θα δουν την έξοδο των γραφείων της εταιρείας την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όπως φημολογείται.