Drift gaming bed: Ένα king size κρεβάτι με ενσωματωμένη οθόνη για τους gamers που θέλουν να χάσουν τον ύπνο τους

Tο king-size κρεβάτι που ονομάζεται Drift της εξειδικευμένης εταιρείας Dreams με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, κοστίζει 2.000 δολάρια και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους gamers που δεν θέλουν να θυσιάσουν την άνεση του κρεβατιού τους για να κάτσουν μπροστά στο Playstation.
Drift gaming bed: Ένα king size κρεβάτι με ενσωματωμένη οθόνη για τους gamers που θέλουν να χάσουν τον ύπνο τους

Υπάρχουν κάποιες μέρες που ακόμη και οι ορκισμένοι του gaming αισθάνονται τόσο κουρασμένοι που δεν θέλουν να σηκωθούν από το κρεβάτι τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν χρόνο παιχνιδιού μπροστά στο Playstation ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους.

Διαβάστε ακόμα: C-SEED και Porsche Design παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη εξωτερική τηλεόραση στον κόσμο

Κάποιες τέτοιες περιστάσεις φαίνεται να έλαβε σοβαρά υπόψη η εξειδικευμένη εταιρεία κρεβατιών Dreams με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, και κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν, ιδανικό για τις πιο τεμπέλικες ημέρες του χρόνου.

Το king-size κρεβάτι που ονομάζεται Drift έχει σχεδιαστεί ειδικά για gamers και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να προσφέρει καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού αλλά και απόλυτη άνεση για έναν καλό ύπνο. Επιπλέον το στυλ του θα ταιριάξει απόλυτα σε οποιοδήποτε –εργένικο ή μη- διαμέρισμα.

A post shared by Sam Thompson (@samthompsonuk)

Το Drift περιλαμβάνει ένα υποπόδιο που διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 32 ιντσών, η οποία κρύβεται μέσα στο έπιπλο όταν δεν χρησιμοποιείται και μπορεί να αναδυθεί όταν είστε έτοιμοι να παίξετε.

Εικόνα

Το κεφαλάρι διαθέτει μονάδα αποθήκευσης για κονσόλες παιχνιδιών μαζί με θήκη ακουστικών και θύρες USB σε κάθε πλευρά του σκελετού του κρεβατιού. Επιπλέον, το κρεβάτι είναι εξοπλισμένο με φωτισμό LED γύρω από το πλαίσιο και το κεφαλάρι του και που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μπλε, πράσινο ή λευκό φωτισμό για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού.

Ο σχεδιασμός του Drift πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τόσο την πρακτικότητα όσο και την αισθητική. Για τις ταπετσαρίες που το επενδύουν, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαύρο τεχνητό δέρμα ή γκρι υφασμάτινα υλικά με ανάγλυφα φινιρίσματα.

Εικόνα

Όσον αφορά στην άνεση, το κρεβάτι δεν συνοδεύεται από στρώμα, ωστόσο ο σκελετός του διαθέτει ελατήρια που προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και αντικραδασμική υποστήριξη κατά τη διάρκεια πολλών ωρών παιχνιδιού. Εκτός από το king size, το κρεβάτι Drift διατίθεται και σε διπλό ή ημίδιπλο μέγεθος.

Εικόνα

Η εταιρεία προσφέρει επίσης πολλές επιλογές αναβάθμισης, οι οποίες περιλαμβάνουν ασορτί κομοδίνα, πρόσθετο χώρο για ράφι και συρτάρια και επιπλέον βάσεις ελέγχου. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή αλλαγής της ενσωματωμένης οθόνης σε κάποια μεγαλύτερου μεγέθους και καλύτερης ανάλυσης.

Το κρεβάτι παιχνιδιών Drift είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Dream και η τιμή του ξεκινά από 1.799 λίρες (περίπου 2.073 ευρώ).